Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kontaktipainotteinen keskiviikko

Jälleen oli treeni-ilta ja ohjaajakin tervehtynyt... Viime viikolla nääs jäin kaikki välistä kun perheemme koko porukka sairasti vatsatautia. Ou jee. Koirat hyvä että jaksettiin pikkuisella ulkoilulla käyttää. Siinä kaikki - voimia ja kuntoa ei mihinkään muuhun ollut, eikä vessasta kovin kauas parannut mennä ;)

Tänään ryhmämme oli kovin vajaa ja päätin paikkailla viime viikon pakollista taukoa tekemällä molemmilla koirilla. Kuvasta poiketen A ja keinu vaihtoivat paikkaa päikseen. Aki oli taas taipuisa ja teki kaarrokset niin esteitä nuollen. Mutta lukeekin se minua sitten herkästi, välillä liiankin herkästi. Pikkaisen liian aikaisin kun liikahdan niin lukee esteen suorittamisen ihan väärin... Tänään tuli esim ihan suorassa linjassa olleista (toisesta) hypystä ohi, kun itse liikahdin liian aikaisin kohti puomia.
Ossi taas tuntuu kuumuvan... Ja räksyttää... Nyt koetan olla huomioimatta jos "komentaa" minua esim lähdössä, mitään ei tapahdu ennenkö koira on hiljaa. Kauheasti oli taas herralla vauhtia, etenkin kun ohjaajan on vaikea juosta tällä kantapäällä; eli ohjaajan hidas vauhti on nyt entistä hitaampaa... Ja koska koira on paljon edellä ehtii se esteiden välissä leikkiä hyrrää ja pyöriä haukkuen että minnesittenkerrojoooo... Mutta hei! Kontaktit oli tänään pikkaisen paremmat kun muisti jopa ottaa niitä ihan mukavasti.

Nyt taas ohjaajan kantapää on niin kipeä että itkua pitää vääntää... Ei tää tunnu helpottavan säkylääkkeillä eikä kortisonikuurilla. Netistä oon tutkinu ja tullu tulokseen et tähän iski joku kantakalvon tulehdus. Saa nähdä milloin taivun lääkärille, mutta nyt koetan netistä löytyneiden hoito-ohjeiden avulla: kylmää/kuumaa vuorotellen, pallolla hierontaa, venyttelyä ja särkylääkettä... Näillä mennään, mutta ei oo yhtään kivaa kun juokseminen tekee kipeetä ja käveleminenkin...

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino