Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Mamman Murut

Miten nää viikot oikein hurahtaa? Taas keskiviikko ja treenit. Viime viikolla yllättikin sitten pakkanen ja torstaina jäi välistä Ossin treenit ja perjantaina alkeisryhmän veto. Jospa tällä viikolla onnais ja päästäis treeniin. Onneksi Ossi teki viime keskiviikkona ja pääsi se tänäänkin huristelemaan radan kerran.
Tänään piti huolella katsoa linjaus keinu-rengas kohdassa. Muuten rata oli melko simppeli. Aki oli taas tosi timanttinen. Kontaktit otti, kepit oli komeat. Keinu on edelleen varovainen. Vaan muuten oli taas vauhtia! Kyllä tästä kuulkaa vielä jotain tulee, vaikka välillä olen ollut heittämässä kirvestä kaivoon...
Kakkostreenissä (valkoiset pallukat) tein ensin A:n oikealta mutta koiran linjaus hypyltä A:lle oli jotenkin hassu. Huomattavasti paremmin sujui A:n vasemmalta meno ja ennen rengasta leikkaus.

Ossi teki vain tuon kakkostreenin tunnin lopuksi kun aikaa jäi. Ekalla kerralla piti taas muistutella ne kontaktit!!! Alan pikkuhiljaa luopua toivosta, että se koskaan niitä ottaa ihan varmasti aina :) Mutta tuurillaan toki voi osua. Heh. Muuten oli hyvää menoa Ossillakin tänään, kun ei ollut vaikeita kuvioita, kiertoja tai vääntöjä. Kivat treenit. Jossa tosin poskeni taisi ottaa kylmää...

Olen kirjoitellut kiukuttelevasta kantapäästäni. Nyt olen löytänyt siihen hieman apua. Voin suositella tätä plantaarifaskiitin päivätukea! Oikeasti pystyi treeneissä juoksemaan irvistelemättä tai itkemättä. Toki kengässä oli hieman ahdasta mutta vielä sen sieti. Olen myös töissä päivät pitänyt ja kummasti helpottaa kipua - oikeasti. Kallishan tää on, mutta toimiva. Ja yöksi mulla on se venyttävä versio eikä aamulla oo ollenkaan niin kipee räpylä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino