Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 21. maaliskuuta 2013

Eniten jännittää kaikki

Oltiinkin Titin kanssa kahdestaan treenaamassa. Ja ihan hyvät viimeistelyt tehtiin. Ossi otti kontaktit hyvin, kuunteli ja takaakierrotkin onnistui jos itse olin ajoissa.
Tehtiin 3 pikkupätkää. Ensin nuo siniset ympyrät. Se oli aika peruskauraa. Sitten oli neliöt. Alku oli ok. Vitoselta putkeen lähetys onnistui hyvin, mutta koska piti pikkaisen blokata puomia niin sittenpä olinkin myöhässä 7 hypylle. Ossi ehti taas pari hyrrää ennen hyppyä eli kisoissa kiellon arvoisesti. Mutta muuten meni hyvin.
Viimeisenä tein tuon vaaleat ympyrät. Kakkoselle pakkovalssi. Muuten ei ihmeempiä kuvioita vedetty kun vauhdilla mentiin. Mutta tällä radalla olin erityisen ylpeä Ossin keppeihin. Meni putkesta kepeille _ihan_ itse kun minä vielä seisoin noin putken puolessa välissä. Eikä tämä ollut sattumaa kun tehtiin se uudelleenkin. Miun murukka. Hyvät oli treenit eikä aikaakaan saatu kauheasti menemään vaan kotona ehti vielä hyvin saunomaan...

Kuten Titi sanoi "eniten jännittää kaikki" niin nyt alkaa olla perhosia vatsassa, kun ajattelee lauantaita... Ensin jännitin vaan että mitenköhän tää sankari pysyis nyt lähdössä. Sitten rupesin miettimään kontakteja ja mahdottomia ratakuvioita... Ja nyt on jo maha sekaisin. Vaan hullu sitä pitää olla jos vapaaehtoisesti on lauantai-aamuna lähdössä yhtään mihinkään klo 4:30. Mutta onneksi en ole ainoa hullu, vaan saan seurakseni Titin ja Sirpan... Porukassa on paljon mukavampaa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino