Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kirmailua jäällä


Saatiin tänään (ihana vapaapäivä!!!) maailman parasta lenkkiseuraa, kun vieraaksemme saapui Titi ja ihastuttava Haru-neiti. Lähdettiin käpsyttelemään jäälle, jossa hanki kantaa tällä hetkellä todella mainiosti. Pojat ja Haru kirmasivat tunnin lenkin vauhdikkaasti. Meidän pojat oli tuttuun tapaansa vähän nahkeita lämpenemään leikkiyrityksille, mutta ajoittain herratkin heräsi eloon Harun niitä riittävästi houkuteltua. Ja yllättäen saatiin herrasväki istumaan yhteiseen potrettiinkin.
Lenkin päälle juotiin tietysti päiväkahvit ja syötiin kuivia välipalakeksejä (talossamme ei koskaan ole pullaa silloin kun sitä tarvittaisiin...).

Meidän koirat on viimeaikoina saaneet ulkoilla reippaasti: sunnuntaina pitkällä lumikenkäilylenkillä vapaana jäällä, eilen pitkällä hiihtolenkillä (mökille) vapaana jäällä... Herrat ovatkin olleet melko väsyneitä ja rauhallisia iltaisin. Yksi ilta jopa niin rauhallisia, että miun piti jo vähän säikähtää, että mitä Ossille on sattunut kun herra ei tullut useastakaan kutsusta luokse, ei kuulunut mitään ääntä tms... Piti lähtee tarkistamaan, että mikä on. Siellä se makasi rättinä meidän sängyllä, silmät vähän liikkui kun juttelemaan meni ;D
Eilen illalla taas Akin kävely näytti kovin vaivalloiselta pitkän hiihtolenkin jälkeen. Vähän niinkuin mamma joka repäiseekin normaalia reippaammat lenkkeilyt ja on sitten kipeä seuraavat päivät :) Mutta tänäänhän nuo jo meni taas entiseen malliin. Ja kivaa oli. Uudestaan pian. Kiitos Titi & Haru!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino