Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kadonneen vauhdin metsästys

On taas ollu kiirettä ja stressiä, niin töissä kuin seuran hommissa. Jäi siis tämän viikon treenipäivitykset tekemättä ajallaan... Mutta tässä ne ois kootusti.

Aki - Keskiviikko:

Treeni-ilta toi tullessaan pätkän Kotkan kisojen hyppyradasta. Se oli juurikin sellainen joka olisi hyllytetty Ossin kanssa heti alkuunsa. Akin kanssa se kuitenkin oli tehtävissä, koska se kestää lähdössä...
Ensimmäinen ongelma oli saada koira oikeaan putkeen alussa, sillä se "väärä" oli tietenkin se houkuttavampi. Akin kanssa tosin tässä ei ollut ongelmia. Vaan mietin aina pakosta sitä toistakin -vaikkei se eilen treenaamaan päässytkään- ja totesin et se se ois menny takulla just siihen väärään... Seuraava ongelma oli putken jälkeinen elämä. Jos olit yhtään myöhässä niin slaalom/välistävedot oli armotta tuhoon tuomittuja. Teimme siis hypyt 4-6 ensin slalomilla ja toisella kierroksella välistävedoin. Kepeille mentäessä olin ekalla kerralla myöhässä ja Aki oli uhkaavasti menossa hypylle 2, mutta sain jarrattua ja oikeaan suuntaan koiran. Seuraavan kerran olinkin jo ajoissa ja suoritus oli paljon parempi. Pitkästä aikaa radalla oli myös pussi.

Akillahan on ollut viime aikoina puutostila vauhdin suhteen, mutta jostain sitä oli tälle illalla löytynyt. Oli mukava mennä vauhtisuoraa kun ei tarvinnut odotella koiraa. Vaikka olin kyllä ihan varma, ettei tänäänkään kulje. Olimme sunnuntaina mökillä ja koirat riekkui ulkona. Illalla kotona Akin kävely näytti tosi vaikealta. Arvelin ettei tuu ees hyppäämään, mutta olinpa jälleen kerran väärässä.

Ossi - Torstai:

Eilen meitä olikin treenaamaassa vain Sirpa ja minä. Vedettiin valmiina olevasta radasta extempore treenit ja hyvät sellaiset saatiinkin. (Jotakuinkin noin ne taisi mennä kun jälkikäteen ulkomuistista piirrustin) Oli takaakiertoja, putki-puomi-erottelua, vastakäännöstä, välistävetoa jne jne. Ossilla oli vauhtia ja teki tarkkaa työtä. Muutamassa kohdin rataa olin itse pahasti myöhässä ja senhän tietää mitä siitä tuli - ei sitten mitään :) Mutta korjattiin kohta ja saatiin hyviä suorituksia!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino