Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 16. toukokuuta 2013

Hikkee pukkaa

Heti kun alkaa kelit lämmetä, alkaa valitus - kun on kuuma ja hiki ja ... No mutta miusta on kiva että vihdoinkin lämpeni, vaikkakin treeneissä tuli oikeesti melkoinen hiki :) Johtuiko sitten kelistä vai ohjaajan ominaisuuksista?
Tällainen rata tänään Akin ryhmässä. Näytti muuten paperilla helpolta muttei sitä todellakaan ollut. Ja juosta sai oikeesti. Aki teki alun tosi kauniisti aina kepeille asti. Niitä se ei muka jotenki nähnyt (tai jotain) kun touhusi ihan omiaan ja paineli ohi...  Kun saatiin kepeillemeno sujumaan niin loppukin sujui nätisti. Oikeastaan Aki yllätti minut tänään. Ei paljon tarvinnu paikkailla ja vauhtiakin oli. Toinen suoritus oli sitten pikkaisen hitaampi ja siinä jo sählättiinkin vähän enemmän,,,

Ihan mielenkiinnosta tein radan Ossinkin kanssa. Sitä oli paaaaaljon vaikeampi ohjata tällä radalla. Sekun ehtiin niin paljon pidemmälle vauhdillaan... Putkelta hypylle 4 se ei meinannut millään taipua vaan kiersi takaa useamman kerran. 8 hyppyä se ei lukenut vaan tuli ohi minua kohti. Muuten oli ihan ok menoa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino