Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Melko pätevää

Niin. Kyllähän mun koirat treeneissä pätee - kisoissa taas jotain muuta. Mutta tänään siis taas pienen tauon jälkeen baanalle Akin kanssa. Sisävuoro ja radat suunnilleen näin.
Tuohon neliöradalle ykköseksi käännettiin palloradan 15 hyppy, eli nuo kaksi eivät olleet yhäaikaa paikoillaan...
Laitettiin ihan kaksi okseria... Huh.

Ensin tuo pallotreeni. Alku meni hyvin ja miten LOISTAVA keppien haku Akilta. Ei elettäkään, että aalta olisi lipsahtanut puomille. Tosi kauniisti vielä oikea aloitus... Ekalle okserille asti meni nätisti, mutta sitten iski kammo ja okseri kierrettiin. Tähän väliin siis motivaatiotreeniä. Anne laittoi palkkaa okserin taakse ja toistettiin pelkkä okseri muutaman kerran.
Rataan yhdistäminen onnistui sitten ihan hyvin. Pituuden ja okserin jälkeen selvästi katsoi aina minua, että "hei, mä tein ne - oisko palkkaa" ja se veti koiraa hieman vinoon aina esteen jälkeen.
Laitettiin siis palkka taas loppuun ja johan rupesi loppusuora irtoomaan. Ei haitannu okseri ollenkaan. Eli nyt vaan okseria treeneihin reilusti. Hieman se hakee ennen niitä rytmitystä, eli hyppytekniikassa ois varmaan parantamisen varaa...

Neliö treeni sujuikin sitten oikein kivasti - viimeiselle okserille asti. Joka piti taas kiertää ensin (mutta olihan se toki nostettu myös korkeammalle = tappiin, kuin ekalla kierroksella).Taas parit yksittäiset motivoiden ja johan sujui radallakin. Hieman oli empimistä myös hypyllä 10, koska olin jo itse kääntynyt ja jarrasin vauhtia. Tämä sujui paremmin niin, että persjättö 10-11 väliin ja ohjauspuolen vaihto esteiden oikealle puolelle. Näin pysyin liikkeesä eikä koirakaan jarrutellut...

Voimme siis taas kerran todeta "kyllä se treeneissä osaa"

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino