Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 25. heinäkuuta 2013

Viimestä vietiin

Siis viimestä treeniä ennen viikonlopun kisoja. Huomenna kun en pääse Ossin treenilöihin niin pappa sai treenata Akin ryhmässä. Siis Ossi on nyt se joka lauantaina starttaa sikailemaan (??) radalle. Valmiiksi jo jännittää, sillä niiiiiiin surkea oli esityksemme kesäkuussa.
Mutta Suvi toi tällaisen pätkän tänään. Paikka paikoin rataprofiili oli erikoinen... Mutta mukavat ja VAUHDIKKAAT treenit tällä radalla oli. Yllätyksekseni radalla pärjäsi ihan perusohjauksellakin ja muutamalla takaaleikkauksella.

Aki ensin viivalle. Tosi mukavasti alku. Sitten se mokoma koira unohtui ohjaajalta selän taakse hyppyjen 6-7 välissä. Niinpä koira lipsahti selkäni takaa puomille. Eli tarkkana sai olla viennissä seiskalle. Muutenhan Aki-boy teki oikein puhdasta ja upeaa rataa. Rimat oli vaihdellen 55-60 cm ja nou problemos. Tänään herraan huvitti kaikki ja meno oli vauhdikasta Akia. Ja vieläpä molemmat suoritukset jotka tehtiin.

Ossi taasen päätti aloittaa sikailemalla. Karkasi omia aikojaan radalle. Mitä se ei todellakaan treeneissä yleensä tee. Ja seuraavaksi se livahti avoimesta hallin ovesta ulos - vain hakeakseen itselle palkan, eli kentällä lojuvan paksun ja ison kepin. Ihan pikkasen pakkas naurattamaan kun sitten niin polleena palasi halliin ja läks kantamuksensa kanssa kunniakierrokselle. Miun pappakoira - ihana! Ja samalla välillä raivostuttava. Ja hellyttävä ja...
Mutta lopulta päästiin radallekin. Alku ok. Ossi taas hyppäsi kutosen pitkälle ja ampui kepeille. Kontaktit otti ihan ok. Joitakin rimoja saatiin häsellettyä alas. Pariin kertaan tehtiin rata Ossinkin kanssa ja ihan ok. Pientä säätöö oli mutta muuten fiilis jees. Treenin jälkeen tehtiin vielä kontaktitreeniä jonkun toiston verran. Näillä sitten lähdetään kohti viikonloppua ja Haminaa. Saako jo jännittää paljonko sikaillaan?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino