Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 5. syyskuuta 2013

Jälleen mennään

Tänään vierähti hallilla tovi, kun ennen omia treenejä koulutin yhden ryhmän. Oikein noheva ryhmä miulla onkin. Olen seuraillut (siis kouluttanut) näitä junnuja viime syksyn alkeiskurssilta lähtien. Mahdottoman nopsaan ovat kehittyneet. Ei voi olla kuin ylpeä.

Omat treenit olikin ulkona, toisen ryhmän tunkiessa meidän sisävuorolla sisään... Meitä ihan pikkaisen meitä keitti (ollaan vissiin liian kilttejä eikä jaksettu riidellä) mutta saatiin hyvät treenit aikaan. Nyysittiin rata edellisen ryhmän Idalta niin säästyttiin radanrakennuspuuhalta...
Rata oli haastava. Ossi lähtöön. Kakkosen taakse vastaanottamaan. Kääntö kolmoselle ja lähetys putkeen. Kepeille tosi makeasti. Niillä tosin piti itse pinkoa, että ehti muurin taakse ohjaamaan takaakierrolle. Vaan hienosti pujotteli Oikarinen vaikka irtosin tosi paljon edelle. Loppusuora oli melkoinen hapentyhjennyssuora... Jostain syystä ei mennyt putkeen 15 vaan tuli ohi parilla ekalla yrityksellä.
Toisella kerralla tehtiin rata toisin päin. Menin puomin taakse vastaanottamaan. Hyvin sujahti putkeen. Takaakierrolle (8:n toiselta puolelta) oli vaikeuksia ohjaajalla ehtiä. Muuten mukavaa menoa. Hyvä treeni!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino