Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 12. syyskuuta 2013

Sama treeni - eri koira

Eilinen rata oli niin mukava, että halusin ehdottomasti testata sen myös Ossin kanssa. Koska oli minun vuoroni viedä treeni niin tämä oli helposti järjestettävissä... Etenkin kun edellisellä tunnilla treenanneet junnut rakensi radan ja teki sitä myös - hieman helpotettuna.
Olin melko varma, ettei takaakierrot onnistu Oikarisen kanssa. Mutta jälleen kerran koirani yllätti... Tehtiin ensin numerot-treeni. Ja sehän sujui slaalomeiden ja takaakiertojen osalta tosi upeasti. Ja kontaktinkin koira muisti. Mutta kun käännettiin rata ja tehtiin kirjaimet niin alkoikin armoton sössiminen. Ensin kepeille meno tökki kun meikäläinen leikkasi aina väärässä kohdassa. Kun siitä selvittiin niin takaakierrot meni ihan plörinäksi. Niitä hiulattiin varmaan kymmenkunta kertaa ennenkö saatiin edes sinnepäin... Aina meni slaalomiksi kun hypättiin joku väärinpäin. Lopulta saatiin kuitenkin oikein. Seuraavaksi ohjaaja olikin itse sekaisin slaalomin alussa ja unohti koiran jonnekin. Onneksi Ossi paikkasi tolloa.

Treeni meni siis yllättävänkin hyvin, ainakin ekan suorituksen ajan. Mutta olin etukäteen arvellut kaiken menevän mönkään niin tämähän oli vaan positiivinen lopputulos :)

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino