Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Persseet olalle?

Kirsi oli napannut meille tällaisen persjättötreenin netistä (ilmeisesti). Niitä tehtiin ihan joka kohdassa, vaikkei niin looginen kohta ollutkaan.
2-3 väliin. 3-4 väliin (nelosta ei hypätty takaa vaan ihan suoraan). 4-5 ja 5-6 väliin. Sitten ohjeesta poiketen seuraava olikin "vasta" 10-11 väliin ja viimeinen 12-13 väliin. Eka rata näin. Yllättävän hyvin meni, myös ne epäloogiset paikat, eli meillä tuo eka ja vika persjättö. Eka oli vaikea kun piti heittää takaakierrolla ja miun vauhti seis. Sehän yleensä tarkoittaa Akinkin stoppausta. Ja lisäksi meillä oli hämynä puomi tuolla 2 vasemmalla, keppien suuntaisesti. Muutaman kerran _hups_ lipesi koira takaakierron sijasta puomille. Kepit mentiin siis vasemmalta. Keppien jälkeisellä piti olla tarkkana ettei lähde tekemään jättöä liian aikaisin jolloin kepeistä jäi viimeinen väli tekemättä.

Toisella kierroksella saatiin tehdä niinkuin olisimme tehneet. Alussa heitin takaakierrolle ja mentiin yhtä matkaa kepeille, minä oikealta. Persjätöt toimi tuolla 4-5-6 väleissä hyvin ja muurin jälkeen. 12 takaakierrolle lähetyksen jälkeen valssilla puolen vaihto oli hieman sujuvampi kuin persjättö (piti siis tulla tuonne hypyn 12 ja renkaan vasemmalle puolelle jos näin kuvasta katsotaan).
Oli oikein mukavat ja hyvin sujuneet treenit. Takaakierto ja rima 65 cm:ssä saatiin myös sujumaan, ehkä himpun tuumi koira ennen hyppäämistä, mutta hyppäsi! Loistavaa!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino