Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Maaningan radat 13.7.08

VIHDOINKIN sain piirrettyä edes pari rataa... Agirodun radat uupuvat edelleen, mutta heti kun jaksan...
Tässä nyt kuitenkin Maaningan kisan radat. Rimat oli molemmilla radoilla 55 cm.
Ensin C-kisa. Ossi oli ihan riiviönä ja karkasi startista ihan ennen aikojaan ja ilman lupaa... Ehti siis painella hypyt ja painui jo renkaan ohikin. Sain kuitenkin takaisin mutta 5 vp siitä tietty jo napsahti. Ja puomin alastulolta toiset. Kepeille saatiin oikein unelmasuoritus! Haki sisään ihan itse ja vielä oikeasta välistä, teki kauniisti loppuun asti. Ihanneaika alitettiin -9,86 sekunnilla, 10 vp ja sijoitus 6./16. (Ja nollalla olis oltu toisia...)


Sitten D-kisa joka oli hyppyrata. Jätin koiran liian lähelle tai vaikeaan kulmaan kun heti eka rima rysähti alas. Seuraavaksi sössittiin keppien sisäänmeno (mikä on viimeaikoina taas ollut ongelmana...). Muutenhan rata olikin ihan huippu... Aika alitettiin -4,05 sekunnilla, 10 virhettä ja sijoitus 5.

Mutta kaikkiaan näiden kisojen jälkeen otti pattiin ja todella rankasti. Oli ihan epätoivoinen olo, ettei me nousta ikinä. Mutta tästä mustasta hetkestä on päästy yli ja seuraaviin kisoihin on jo ilmoittauduttu. Seuraavaksi starttaamme Kuopiossa elokuussa, sitten ainakin Joensuussa ja kenties Mikkeliin menemme taas syksyllä Sannan & Wilman kanssa koko viikonlopuksi. Jospa se mopo pysyisi tällä kertaa hanskassa ;)
Moni muukin kisa suunnitelmissa, mutta katsellaan niitä sitten ajallaan.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino