Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Tiistain tottistelut

Pitkästä aikaa tuntui tottistreenienkin jälkeen olo ihan hyvälle. Nurmikko oli sateen jäljiltä märkä ja saattoi vielä pari tippaa ripauttaa taivaaltakin. Ossi teki ensin paikoillaolon. Se oli upea. Hieman kuikisteli kun viereiselle hiekkakentälle rupesi valumaan agilityporukkaa. Varasti vain hieman ennen käskyä istumaan.
Sitten otimme ihan perusseuraamista hihnassa (ja ilman), täyskäännöksiä, rytmin vaihdoksia ja jättäviä liikkeitä. Nekin sujui hienosti, tai ehkä seuraaminen oli hieman laiskahkoa paikka paikoin (nenä maahan kun taisi vielä Ilosaarirokin jäljet haista tai jotain...?). Ja käskyn sävyllä on eroa - nyt jäi liikkeestä istumaan joka kerta kun riittävän kirkkaasti komensi. Luoksetulo oli iloinen. Hyppyjä otettiin patukan kanssa. Niissä ei ongelmaa.

Kotona otettiin vielä muutama hetki kapulan hakua ja kiinnipitoa. Saatiin muutama oikein onnistunutkin suoritus. Kapula pysyi suussa, tosin osasi se pudottaa sen muuuuuuutaman kerran liian aikaisinkin mm. varpailleni. Hakee kyllä edelleen innolla. Näitä tarttisi ottaa vaikka muutama joka ilta.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino