Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Pitkästä aikaa agitreenit

Tänään päästiin sitten taas pitkästä aikaa agilitytreeneihinkin. Mentiin hieman myöhässä joten tytöt olivat ehtineet jo kantaa esteet kentälle. Varsinaista rataa ei oltu suunniteltu, mutta kentällä oli 6 hyppyä, kepit, keinu ja putki. Niitä sai suorittaa yksitellenkin halutessaan, mutta minä veistelin ratoja omasta päästäni.
Olipa oikein onnistunut treeni tänään. Alussa meinasi olla liikaa intoa ja meinasi sännätä kentälle ilman lupaa. Mutta sitä hieman hiottiin ja palauteltiin mieleen ja sitten olikin melko hyviä suorituksia. Jonkin verran tuli rimoja alas tänään, mutta ne olivatkin korkeimmassa mahdollisessa kohdassa.
Kepit sujui tosi hyvin molemmilta puolilta ohjaten ja sisäänmenotkin osuivat todella nappiin, vaikka osa tulokulmista oli melko hankalia. Kuunteli hypyillä ja mm. välistävedot onnistuivat hienosti, eikä kontaktissakaan ollut valittamista.

Samalla otettiin hieman "maltti"treeniä. Piian ja Aapon ollessa kentällä, komensin Ossin maahan ja paikallaoloon. Olipa tiukkaa ulinaa ja vinkunaa koko ajan, mutta pysyi!!! Maassa ei ihan koko aikaa vaan nousi istumaan välillä, mutta käskystä palasi sinne. Hirmu hyvä mieli treenistä!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino