Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

lauantai 28. marraskuuta 2009

Ylimääräiset treenit

Tänään töiden jälkeen kieppasin koirat kotoa ja suuntasin Virven & Selman kanssa ylimääräisiin agitreeneihin... Olipa oikein luksusta kahdestaan ja kolme koiraa!!! Radalla oli kaikki muut paitsi keinu ja pussi, siis pöytäkin pitkästä aikaa. Ossilla sujui varmaan malliin. Mitä nyt päätti ekalla startilla varastaa ja koirahan lähti sitten niskasta raahaten autoon. Ja niin Aki pääsi radalle ensin. Alkuun pojulla oli sitä esteen takana istumista ja alittelua ja kiertämistä... Tosi nihkeetä. Mutta laskimme rimat ja saimme poikaan eloa - ja jopas lähti sujumaan, ihan useamman hypyn ja putken sarjoissa. Keppejä treenattiin myös.

Sitten Ossi sisään ja jälleen varasti, mutta tuli kutsusta takaisin. Hyvää vääntöä oli, joskin ensimmäinen rata oli "räiskintää" ja rimoja tippui aika roimasti. Mutta loput suoritulset olikin ihan kelvollisia. Kontaktit otti, kepit haki hienosti, kuunteli ja rimat pysyi. Treenattiin myös hyppykieputuksia yms. Oli tosi mukavaa ja tehokasta.
Lopuksi pääsi vielä Aki treenaamaan puomia. Laitettiin ylös- ja alastulot pöydältä alas. Ensin oli ihan kauhee, mutta kun isä Ossi näytti mallia, niin poikapa lähti painelemaan perässä. Ja lopulta vauhtikin jo kiihtyi ja meni ihan ilman remmiä! Tosi huisia edistystä muutamalla suorituksella. Hieman tosin poikaa jännitti, kun hieman "matalana" kulki, mutta kulki ihan reippaasti. Ehkä tästäkin siis saadaan agikoira???? Kun vaan olis aikaa ja rauhaa treenata. Hallilla kun oli kunnon alusta ja valotkin, jotka varmasti Akin kohdalla vaikuttavat jonkin verran. Mutta olipa huippukivaa huomata, etenkin sen takkuisen maanantain jälkeen, että osaa ja uskaltaa se Akikin kun vaan muistaa tsempata koiraa kovasti!!! Sillä Aki on todella paljon pehmeämpi kuin Ossi, jolla taas kovuutta tuntuu olevan ihan mukavasti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aki reipastui hurjaa vauhtia ja se puomihan oli ihan helppo juttu jo lopussa :)Eikun vaan esteiden vahvistamista ja sulla on toinen agilitykoira :)


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino