Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Jotain 270 astetta

Eilen päivällä pakkasin koissut autoon ja ajoin Jamikselle. Meillä oli sovittu Annen ja Kirsin kanssa treffit. Vähän epäilin mitä lenkistämme tulee, kun otin Ossinkin ja Annella oli Indy. Pojat (tai siis Ossi) on tupannu vähä jurputtamaan. Viimeksi ottivat tosi kovasti yhteen kepistä. Mutta yllätyksekseni lenkkimme meni ihan ilman murinoita. Sellainen tunnin lenkki pisteltiin menemään ja koirat (6 kipaletta) kirmasivat irti nauttien aurinkoisesta kelistä. Tokihan matkalla iski kuuma ja Ossin sitten piti makoilla niissä ihanissa mutalammikoissa kunnon vesikoiran tavoin... Olipahan taas löyhkä - yök!!
Lenkin jälkeen käytiin kahvilla ja ikuistamassa itsemme ja hurtat samaan kuvaan. Näitä lenkkejä tulee ikävä...
Samalla reissulla saimme tavata Ahdin - Ossin pojan (Tallitontun Moro). Ehkä olen hieman puolueellinen, mutta olipahan komea nuorimies. Ja miten ihana turkki!!!! Tosi hyvänlaatuinen.

Illalla oli treenit. Aiheena taisi olla 270 asteiset käännökset... tai jotain siihen suuntaan. Ossilla oli taas virtaa, virtaa, VIRTAAAAA... Mutta yllättäen pysyi jopa pöydälläkin. Tehtiin rata kolmella eri tavalla. Radasta uupuu nyt numerot, kun en yllättäen tänään enää muistanutkaan ;D Itsenäisessä harjoittelussa oli keinu ja puomi.
Muutoin ei Ossin kanssa ollut ongelmia, mutta yhdellä radalla oli pitkä kepeille vienti hieman vinosta. Ja voi kökkö kun meinasi palaa hermo... Ossi on keppivarma ja siitä huolimatta aina toisesta tai kolmannesta välistä sisään... Muutaman kerran piti ottaa ennenkö saatiin yksi onnistunut aloitus!

Akillakin oli ihan mukava treenikerta. Se tosin alkaa "hyytymään" aina loppua kohden, eli meno muuttuu laiskan livakaksi. Tänäänkin oli nenä maassa koko ajan ja ehti nuuskia hyppyjen välissäkin - sen verran hitaasti eteni. Kepit meni melko hyvin. Aloitus hakusessa. Eli sinne pitää ohjaajan ehtiä auttamaan. Hypyt hyppää melkein vauhdittakin. Joutuu sitä aina välillä tekemään kun hiimailee radalla ja vauhti onkin nollassa ennen hyppyä =D Rengas ja pöytä sujui ongelmitta eivätkä pelottaneet. Myös keinu oli jälleen ihan sujuva. Ja puomihan menee suitsait. Tosin tarkkana saa olla ettei loikkaa alastulokontaktin ylitse...
Veeralle vielä onnittelut ja kiitokset tarjoiluista!!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino