Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Pientä lämmittelyä

Olin lupautunut vetämään agilitya tanskandogeille. Niinpä illan suussa ajelin koirien kanssa Liperiin. Lisäksemme saapui 2 doggia. Ei kovin valtava suosio tänä vuonna. Keli oli lämmin, kenttä tuntui hohkavan todella kuumana.
Tehtiin ihan pieni rata: 3 hyppyä, putki, pussi, kepit ja A.
Meidän pojat teki innolla. Ossilla tuttuun tapaan intoa ja vauhtia paljon enemmän kuin Akilla. Mutta hyvin pojat teki. Ossin kanssa treenattiin A:n alastulolla jarrua ja keppien itsenäistä suorittamista loppuun asti kun ohjaaja jää jarruttelemaan alkuun... Osa siitä sujui, osan lopetti kesken. Täytyisi saada lisää varmuutta tähän itsenäiseen keppien loppuun saattamiseen.
Akin kanssa tehtiin ihan perusjuttuja. Kepit oli tänään ihan ok sujuvat. A:kin sujui mukavasti. Oikeastaan Akilla ei ollut tänään ongelmia. Nyt vain pitäisi saada pois se ohjaajaa vasten hyppiminen. Hää on niin innoissaan ja kerjää namia - vaikkei läheskään joka kerta edes palkata namilla.

Treenien jälkeen päästimme Akin ja Maxi-dogin vähän riekkumaan. On hiemaan vaikeaa muistaa, että nämä herrat oli joskus saman kokoiset. Mutta siitä huolimatta pojat pärjäsi ihan hyvin, vaikka epäilin, että Akia saattaisi pelottaa... Eikä leikistä sitten tulisi mitään. Mutta mamma oli jälleen kerran väärässä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino