Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Ei kahta ilman kolmatta

Eli jälleen eilen suuntasin hallille. Oli ratatreenin vuoro. Netistä bongasin tällaisen melko simppelin kolmosten radan (R. Virta). RAta oli vahdikas ja kiva, antoi onnistumisen iloakin vaikka olikin kolmosten. Molemmilla koirilla menin radan 2 kertaa.


4 juostun radan jälkeen totesin, että seuraavan kerran muistan etsiä radan jossa on mutkia, ei tartte painella pelkästään suoraan tukka putkella... Koiratkaan ei toimi kun ohjaaja ei enää muutaman radan jälkeen jaksa juosta, hengittää eikä ohjata - eikä ainakaan kaikkia yhtäaikaa...

Ossin eka suoritus oli ihan napakymppi vaikkei ohjaus mitään hohdokasta ollutkaan :) Otin vastaan tuolla pituuden takana, nassu kolmos hyppyä kohden... Kontaktit osui kohdilleen. Oi miten olin tyytyväinen. Toisella kerralla kokeilin alkuun viskileikkausta tuohon alkuun. Ihan hyvin meni sekin. Toisella radalla taisi tulla rimoja alas... Olisinkohan taas ollut edellä ja Ossille tuli kiire perään tuolla ennen A:ta olevilla hypyillä.

Akia kutsui alkuun tuo putki 16, sinne mentiin koko ajan. Ja myö otettiin aina alusta - niin kauan kunnes ohjaaja osasi ottaa haltuun ja olla ajoissa oikeaan suuntaan. Muuten ei radalla isompia ongelmia. Kepitkin meni tosi hienosti. Tai joo, toisen suorituksen lopussa Akista oli hauska leikki juosta puomin ali putkien 16 ja 5 välistä -TOLLO- ja teki sitä useamman kerran. Napakalla komennolla koira kuriin ja loppuun vielä pari onnistunutta suoritusta A:lta maaliin.
Oli mukavat treenit. Parin tunnin hikoilut. Olin vielä varannut tunniksi hallin, mutten sitten enää jäänytkään kun oli hyvä treeni alla. Torstaina menen taas vapaalla vähän takaakiertoja opettelemaan... Sitä ennen on kuitenkin vielä tiistain treenit.
Tänään olisi ollut epikset, mutta joku nukkui pommiin.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino