Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 31. tammikuuta 2011

Taas mennään...

Ossin tiistai-treeni: Pakkovalssia ja twistiä...
treeni by Sanna Riikonen
Ensin mustat pallot-treeni ja sitten valkoiset (siinä käännettiin hyppyä 9 hieman vinommin, jotta putkelta piti tehdä pakkovalssi). Ossi oli yllättävän hyvä, tai ohjaaja??? Enivei - se ei kuitenkaan keuhkonnut ihan tolkuttomasti vaan malttoi myös keskittyä. Twisteissä ohjaaja oli myöhässä kun jäi varmistamaan, että Ossi kiersi takaa. Yllättävän hyvin kääntyi tuossa valkoiset pallot osiossa putkelta sinne pakkovalssille. Ajattelin Ossin ampuvan suoraan hypyn, mutta se yllätti minut jälleen iloisesti ;D
Mutta torstain treenissä sitten twistaillaan lisää. Ohjaaja yrittää ehtiä paremmin ja saada rintamasuuntansakin korjattua oikeaksi.

Akin treeni: Takaakiertoja ja kontakteja
Takaakierto by Sami Topra
Ensin tehtiin ihan yhdellä hypyn siivekkeellä takaakiertoja molemmin puolin. Sitten tuo kolmen esteen sarja, molemmin puolin. Lopuksi tuo puna-sinisellä viivalla piirretty treeni, molemmin puolin. Aki oli ihan loistava!!! Voi että se osaa olla noheva aina halutessaan. Vielä kun osan tästä saisi siirrettyä Ossille ja Ossin vauhdista palan Akille. No, ehkä Ossi olisi yhtä noheva jos olis aikaa sitten opeteltu näitä peruskuvioita kuntoon.
Treeni oli niin hyvä ja hyödyllinen, että taitaapa Ossikin sen torstaina suorittaa. Ja valmiiksi jo harmittaa kun ensi viikon tiistaitreenit pitää jättää reissun vuoksi väliin...

2 kommenttia:

Outi & G+G kirjoitti...

Heipsu!
Tulin kiittelemään ratapiirroksista, olen niitä taasen muutamat tulostellut. Erinomaista treenimateriaalia :)
Tsemppiä harjoitteluun!

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Eipä kestä :) Joskin kiitokset kuuluu monesti monelle muulle kuin minulle (Topran väki ja ken aina treenivuorolle tuo piirroksen)... Minä vaan tänne tyrkin näkyviin.


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino