Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 6. tammikuuta 2011

Kotiläksyjä

Eilen oli vapaapäivä ja lähdin hallille Johannan ja Novan seuraksi. Aki oli saanut kotiläksyksi eiliseltä radalta ihan simppelin: putkeen lähetys, juoksu ja vastaanotto selkä menosuuntaan. Koira hyppää ja kääntyy esteen ja ohjaajan välistä - sitten palkkaus. (Kuva) Akilla sujui hyvin molemmille puolille. Ossi taas ei meinannut kääntyä ja kun kääntyi, kääntyi kauhean pitkän kaaren jälkeen. Eli Ossille paljon lisää harjoitusta että ymmärtää että pitäis jarruttaa vauhtia kun ohjaaja on selkä menosuuntaan ja kääntyisi lyhyemmällä kaarella...

Lisäksi tein molempien kanssa takaakiertoja molemmilta puolilta hyppyä. Sekä pakkovalsseja hypyllä. Ossille se oli ihan uusi juttu, tai ainakaan tietoisesti ei olla tehty. Ei meinannut tajuta siivekkeen merkkausta ja oli menossa aina suoraan hypylle. Tarvitsi paljon enemmän tilaa siivekkeen ja minun väliin kuin Aki. Tilan antamisen jälkeen alkoi jo vähän sujua Ossillakin.
Lisäksi otettiin ihan muutamat kontaktit ja kepit molempien kanssa. Akilla oli keppien aloitus hukassa ja meinasi jättää välejä välistä, joten vaadittiin tosi tarkkaa ohjausta niillä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino