Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ratatreeni

Tänään oli 2 tunnin ratatreeni tiistain ryhmien kesken. Paikalla oli 5 ohjaajaa ja 8 koiraa - minäkin molempien koissujen kera siis. Titi piti meitä vähän silmällä kun tehtiin tuo Samin kolmosluokan rata.


Tein ensin Ossin kanssa, sitten pienen lepohetken jälkeen Akin kanssa. Uusintakierroksen aloitin Akilla ja lopetin Ossilla. Ja voi miten mie olin ylpee koirista. Molemmat teki niin hienosti. Aina on toki pientä viilausta, mutta kokonaisarvosana oli molemmille tosi hyvä. Myös ohjaaja suoriutui hyvin, etenkin esteiden 12-14 rintamasuunnan vaihdoksissa onnistuin mielestäni hyvin, enkä kompuroinut koipieni kanssa.
Alku tuotti rataantutustumisessa päänvaivaa, mutta sujuikin sitten käytännössä yllättävän hyvin. Molempien kanssa menin hypyn 2 taakse ja vastaanotin sieltä liikkuen kakkoshypyn merkkauksen jälkeen kolmosta kohti.

Ossi otti kaikki kontaktit niin, että kisassa olisi riittänyt. Mutta treenien kunniaksi muutaman korjautin. Kepeille mennessä ohjasin ekaksi huonosti ja kakkosvälistä sisään. Oman rintamasuunnan korjaus, haltuunotto paremmin ja sitten menikin jo nätisti.

Aki otti tooooodella ilmavan lentokeinun ekalla kerralla ja sitten piti vähän ryömiä keinulla. Mutta meni ja otti lopuilla kerroilla nätisti. Kepeillä vaatii tarkkaa ohjausta, yhtään ei itse passaa kiirehtiä ettei jätä välistä. Puomille laitettiin alastuloon namialusta ettei pompi yli. Mutta olin aika yllättynyt miten komeasti Akikin suoriutui tästä 3 lk radasta. Ja Ossi oli ihan loistava tänään! Olisivatpa aina yhtä hyviä, ja ohjaaja myös!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino