Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 18. tammikuuta 2011

Päällejuoksuja

No joo. Tiistai-illassa mennään taas. Sunnuntain ratatreenit jäi pakkasen vuoksi välistä. Tänään Mirka toi treenin. Aiheena takaakierrot ja päällejuoksu. Teimme muuten saman treenin Akinkin ryhmässä, kun vetäjä sairastui ja alkuperäinen suunnitelma muuttui...
Ossi tarvitsee takaakiertoon valtavasti toistoja, etenkin vasen puoli takkuaa. Noh, toisaalta ei ihmekään kun korjataan vuosien ajan väärin tehtyjä kuvioita. Ossihan vallan meinasi hermostua kun alkuun vaan vahvistettiin takaakiertoa. Eli yksi hyppy, ensin lähetys loivasta kulmasta, vaikeuttaen pikkuhiljaa. Ja molemmin puolin sama. Se varmaan aatteli ettei tää mitään treeni ole... Aki taas oli ihan loistava. Vaan on se kyllä niin ahne nakkien perään.


Ossin treeni valkoiset pallot. 4-5 välin päällejuoksu aiheutti hankaluuksia kun Ossi ei sitä takaakiertoa niin hahmota, etenkään tuota toista (5) hyppyä. Olin siis armotta myöhässä (kun piti keskittyä saadakseni Ossi kiertämään takaa) enkä koiran edellä vetämässä sitä hypyn yli. Kun Mirka meni merkkaamaan tuon 5 hypyn siivekkeen taakse sujui jo huomattavasti paremmin ja minäkin ehdin jo suunnilleen sinne minne pitikin. Nyt täytyisi vaan vahvistaa takaakiertoja ja päästä apurin kanssa hallille jotta on merkkaaja paikalla tarvittaessa.

Akin kanssa tein myös tuon valkoiset pallot-treenin, lisäksi tuon mustilla neliöillä merkatun. Ja ensin vahvistettiin pelkkää takaakiertoa.
Aki siis oli ihan loistava! Se kuuntelee niin erilailla ettei nuo takaakierrot ja päällejuoksut (kumpaankaan suuntaan) aiheuttaneet mitään ongelmaa. Lisäksi vielä tehtiin pakkovalssi (neliöt) putkelta kuutos hypylle.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino