Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

O-ou

Blondilla vaan menee kädet ja jalat sekaisin. Saatika jos ei sitten ihan ymmärrä mitä sylivekki tarkoittaa. Ossi kuitenkin kääntyi kun tein jotain sinnepäin. On mulla vaan noheva koira. Eli sylivekki tehtiin tuossa 1-2 välissä (vaaleat pallot) ja sylkkärit 7-8 ja 11-12 väleissä. Tummissa palloissa sylivekki 3-4 välissä ja sylkkäri 5-6 välissä. Rata tosin jatkui vielä kepeillä ja hypyllä ja sinne loppuunkin vielä yksi sylkkäri tehtiin.
Sylikäännös-sylivekki a la Henna

Eli kun vauhtiin päästiin niin suoriuduttiin kuitenkin ok Ossin kanssa. Treeni oli hyvä ja tätä täytyy harrastaa joku vapaapäivä. Ja kuivaharjoitteluna tuota käännöstä molemmin puolin. Jostain syystä Ossi kääntyy usein juuri vastakkaiseen suuntaan kuin mikä loogisinta (ja ohjaus) on.

Akin ryhmässä treenattiin Samin johdolla bäcklap:ia. Ensin yhdellä hypyllä. Koira takaakierrolle ja sitten sylikäännös. Molemmin puolin. Sitten hyppy ja putki yhdistelmällä sama molemmin puolin. Aki hoksaa nopeasti, mutta tänään tökki hyppy. Se kun on niin onneton ja ottaa häiriötä millon mistäkin... Nyt tippui rima kerran eikä herra meinannut voida hypätä. Argh... No siitä selvittiin miten kuten. Sitten hyppy-putki yhdistelmällä se keksi ettei tartte hypätä, vaan takaakierrolla lähtee suoraan putkeen ja saa palkan... Auts. Selvittiin siitäkin. JA hyvä treeni oli. Tätäkin pitää päästä vapaalla kokeilemaan. Nyt kun niitä vapaita vielä joka viikko on. Sekin lysti loppuu toukokuussa kun rupean taas tekemään täyttä työviikkoa. Molemmissa olisi omat hyvät puolensa, vapaalla saisi treenata kun taas töissä tienaa rahaa...
OKEI. BLONDI VÄSYNEENÄ... Ykköset kuuluis tietty tohon hyppyjen vastakkaiselle puolelle ;D

Ossi pääsi vielä lopuksi kokeilemaan bäcklap:ia. Ensin ei meinannut hokasta et takaakierron jälkeen tulee sylkkäri. Muutamalla nakin heitolla se hoksasi ja ampui hypyltä putkeen tosi upeasti. Eli nopeasti hoksasi. Lisää treeniä vaan!

Tänään siirtyi perropörrö, suuri persoona, Ässä sateenkaarisillalle. Mie olen itkenyt silmäni punaisiksi ihan vaan myötätunnosta, tiedän niin mitä on tehdä se vaikea päätös, oli se sitten koiralle kuinka oikea tahansa. Katille ja koko perheelle suunnattomasti voimia suuressa surussanne!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino