Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 28. huhtikuuta 2011

Hierontaa

Tänään olikin koirilla rentouttava päivä, saimme fyssarin tai hierojan (miten sitä nyt sitten nimitetään) kotiin. Ensin käsittelyyn päsi Aki. Heppu osasi olla yllättävän rennosti ja hötkyilemättä. Minä olin epäillyt... Mitään ihmetä ei löytynyt. Reidet pikkasen kireät ja yhdestä kohdasta lantiosta hieman. Hyvin laukesivat ja poika nautti. Venyttelyistä ei tykännyt, etutassuja ei saatu eteenpäin, ei sitten millään. Jossain vaiheessa voisi Akin selän kuvata, Kirsi näet havaitsi että yksi nikama selässä on ihan eri tasolla kuin muut. Mietimme, että on voinut olla aina tai sitten tullut siinä auton alle jäämisessä pari vuotta sitten. Mutta nyt ainakaan se ei haitannut Akia ja liikkui normaalisti. Eli siis, koirani viilaa mua linssiin siinä hyppyasiassa :D

Ossi osasi kanssa käyttäytyä, onhan se ollut kerran aiemminkin hierottavana. Silmät vaan luppasi. Yhden kerran hyppäsi ylös ja vähän varoitteli kohdasta (reisi), mutta sekin saatiin auki. Ossilla oli niska vähän jumissa - kuka käskee vetää hihnassa? Sekä reidet ja ristiluun vieressä hieman jumitusta. Kaikki paikat antoi hieroa. Jumit aika tyypillisissä kohdissa agikoiralle ja itseasiassa samat kohdat kuin edellisessä hieronnassa.
Mutta oli helpottavaa kuulla, ettei kummallakaan mitään pikkujumia kummempaa. Josko parin kuukauden päästä uudelleen...?

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino