Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Nahkarottia

Jälleen vapaapäivän kunniaksi lähdettiin aamulla hallille aksaamaan. Tein molempien kanssa pikkuisen rataa joka oli ykköskentällä. Takaakiertoja ja välistävetoja, keppejä ja kontakteja, twistejä ja pakkovalsseja. Meni ihan mukavasti. Akilla oli taas hetken mörkövaihe ja luikki karkuun kun ei voinut hypätä. Mitähän senkin päässä oikeasti aina liikkuu? Liikkuuko mitään?? Mutta päästiin kuitenkin vauhtiin ja hyvinhän se sitten Akillakin sujui.
Itse hajotin käteni, tai peukalonhangan kun joku oli jättänyt ohjurit keppeihin ja ripesin poistamaan niitä. Kivasti repesi nahkalerpake kädestä. Nyt on aika kipeä ja hieman turvoksissakin. Mitenkähän mä tällä kädellä lauantaina ohjaan ;D - hyvä tekosyy taas jos mennään metsään... Eiks ookin?

Päiväohjelmaani kuului myös koirat kesäkarvaan. On se vaan aina niin pölyinen ja karvainen operaatio. Mutta yllättävän hyvin sujui tänään vaikkei avustajani ollutkaan paikalla :) Tuloksena on 2 kaunista nahkarottaa joilla näkyy silmät ja jotka ensi yönä nukkuvat varmaan vieressäni kun niitä palelee moinen karvanmenetys.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino