Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 14. huhtikuuta 2011

Taitajia treeneissä


Tänään suuntasin aamulla hallille. Heidi ja Salma olivat siellä myös ja päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja treenailla kimpassa. Kyllähän se niin on paljon mukavampaa ja antoisampaa kun toinen kommentoi virheisiin. Joten kiitos treeniseurasta Heidi!

Rata oli melko simppeli, kontaktit ja muutamia takaakiertoja. Molemmat pojat teki oikein kivasti, Ossi jopa huipusti. Kontaktit meinasi aluksi unohtaa joten niitä piti vähän muistutella, sitten nekin sujui oikein mallikkaasti. Akin kontakteihin kiinnitin huomiota, namit oli alastuloilla. Ettei vaan ala loikkimaan yli kun tuota vauhtia nyt kuitenkin jo alkaa olla, ainakin aika-ajoin.

Ossi ohjautuu todella herkästi. Tuossa A:n jälkeen takaakierrolta tultaessa oli milloin A:lla, keinulla jne... Niin kauan kunnes ohjaaja sai rintamasuunnan oikeaksi. Tein ekalla kierrokselta A:n vasemmalta puolelta, mutta toisen kierroksen kokeilu osoitti, että Ossin kanssa toimi paremmin A:n oikealta (A:n ja keinun välissä siis) puolelta. Sain takaakierronkin kympille ohjattua paremmin. Näin tehtynä ei myöskään haitannut vaikka olin myöhässä ja saatiin kepeille meno paremmaksi (ei ehtinyt tulla pyörähdyksiä eikä muuta sähellystä). Ja itse asiassa, taisipa olla Akinkin kanssa paremmin sujunut ohjaus tuolta oikealta.
Akin ekassa suorituksessa huomasi jälleen sen, että jos ohjaajan vauhti tökkää niin herra jättää hyppäämättä ja istuu esteen taakse. Rimat oli tarkoituksella 60 cm ja kun sain omat jalat pelittämään niin eteni koirakin. Aki veteli kunniakierroksia viimeisen hypyn ympäri ennen hyppäämistä =D Se on ihan toope kaveri.
Vaan taas se tuli todistettua: hyvä treeni - parempi mieli.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino