Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vaalisunnuntai

No jopas otsikko repesi. Mokomat vaalit ei meidän aksailuihin vaikuttaneet kuinkaan, vasta treenin jälkeen ohjaaja polki arpomaan numeron lapulle... Mutta siis, Ida oli tuonut mukanaan Marjut Pullin koulutuksesta seuraavanlaisen radan... Ei ollut helppo ei, etenkään Ossin kanssa. Etenkään kun ohjaajalla itsellään oli taas vähän huono sunnuntai noin mielialan takia.

Ossi siis ensin. Heti ekalla yrittämällä loikkasi komeasti puomin alastulokontaktin yli... Eikun uudelleen. Kepeille kauniisti ja 5 hyppykin suoritettiin ok. Kompastuskivi tuli hypyn 7 kohdilla. Millä jarruttaa ja kääntää niin että hyppää 8 oikein. Räpellystä. Seuraava ongelma. Ohjaaja ei millään ehdi pinkoa putken vieressä ollakseen ajoissa ulostulolla ohjaamassa 11 hypyn takaakierrolle. Ärräpäitä. Leijeröinti kahdeltatoista putkeen ei onnistu vaan koira hyppää aina houkutusesteen. Lopulta saateltava paremmin tuon vale-esteen ohitse. Pinkoo pinkoo ja silti ottaa koiran vasemmalle puolelle putkesta. Eihän se voi onnistua. Kun ottaa oikealle (ja on pinkonut riittävän lujaa putken suulle) niin linjaus 14 ihan pyllystä... Vääränhän se hyppää... Korjausta ja saadaan menemään. Ohjaaja on kieltämättä jo itkun partaalla (johtuen sunnuntain muusta fiiliksestä).

Pieni hengähdystauko ja Akin vuoro... Vein puomin alastulolle nakkia alustalla, vahvistamaan kontaktia. Kepeillä en malttanut ohjata joten jäi vähän väliin pujotteluja. Uudestaan... Myös Akille tuotti hieman ongelmaa tuo 7-8 hypyt. Siinä mielessä lähinnä, että kun ohjaukseni oli sellainen että vauhtini stoppasi niin niinpä stoppasi Akikin ja istuskeli taas sen hypyn takana. Muuten teki aika kivasti ja muistin viedä 12 hypyltä riittävän pitkälle niin meni putkeen nätisti. 14 hypylle mentäessä taisi kopauttaa sen viereisen hypyn ekaksi. Mutta muuten teki ihan ok. Toinen suoritus heti perään meni jo hieman sujuvammin.

Pieni tauko ja Ossi uudelleen. Toka suoritus oli lentokeinuja lukuunottamatta huomattavasti parempaa. Mutta eka radan jälkeen mietin että mahtaak kisoista tulla mitään... Onneksi on vielä tiistain treenit ja torstainakin olen varannut hallin kontaktien tekemistä varten =D

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino