Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lepakkovuorolla

Keskiviikko, Akin treenivuoro ja Titin tuoma treeni. Tarkoituksena treenailla mm. pimeitä putkia. Samalla tuli hyvä treeni seinää kohti oleville kepeille ja muutamia takaakiertoja.
Titi oli suunnitellut meille 4 eri rataa, joista 2 ehdittiin ja kolmannen jäin treenailemaan yksikseni.

Ensin tuo valkoiset pallot treeni. Harmillisesti ennen radalle lähtöä karkasi edellämme radalla ollut koira Akin päälle ja ehti tokkasta kyljestä. Onneksi ei sattunut vissiin isommalti, en ainakaan löytänyt reikiä tms eikä Aki kauheasti reagoinut, pikkaisen oli hämillään ja varovainen lähtöön mennessä. Mutta sitten alkoi sujumaan ihan ok. Ja tänäänkin Akilla oli mukavasti vauhtia ja intoa! Oli oikein mukavaa treenata taas keskittyneen koiran kanssa joka toimii kuin ajatus. Tämä ensimmäinen treeni sujui kuin unelma. Karralla nollat eikä takkupaikkoja edes takaakierrolla.

Seuraavaksi mentiin ruskeat neliöt, joskin sillä poikkeuksella että vedettiinkin putken 4 sisäänmeno tuonne keppien puolelle. Startissa lähdin hyppyjen oikealta ja leikkasin takaa ennen puomia. Halusin vaan varmistaa, että Aki varmasti lähtee puomille, eikä renkaalle... Esteet luonnossa oli oikeasti niin, että sekin olisi ollut mahdollista jos olisin mennyt vasemmalta. Myös tämä meni Akilla nappiin ja oijoijoi - oisittepa nähneet sen kepit tänään. Niissä oli nimittäin menoa ja meininkiä eikä seinää kohdenkaan meno haitannut. Kauniisti kääntyi 6 hypyltä pienessä tilassa putkeen ja 8 putken täysin pimeä menokin sujui kuin vettä vain.

Viimeisenä tein siniset pallot ihan sen takia, että halusin katsoa miten sujuu tuo tiukahko (ainakin radalla se oli sellainen) takaakierto 3-4 välissä. Ei ongelmia. Oli niin nättiä menoa. Ohjaajakin ehti pituudelta putkelle ohjaamaan ja rata suoritettiin puhtaasti - jälleen. Sitten tehtiin vielä ihan pari kontaktin alastuloa muistutukseksi. Alkaa taas vauhti löytyä niin eipähän ala (ehkä) loikkimaan kontakteja yli. Nyt lepoa sunnuntain kisoihin asti. Toivotaan että sama vauhti ja tarmo olisi silloin meillä mukana :D

Olin varannut hallin vielä treenivuoromme jälkeen tunniksi. Halusin treenailla Ossinkin kanssa, koska todennäköisesti huomiset Ossin omat treenit jäävät välistä koulukkaiden syysloman takia (jos lähdettäis taas mökille). Tein siis Ossin kanssa samat treenit kuin tuossa yllä. Ekassa treenissä oli vauhtia liikaa ja koira ehti aina irrota renkaalta pituudelle. Ei auttanu komento tässä, eikä koiran nimellä kutsuminen. Montakohan kertaa mentiin ennenkö sain tuon vauhtiveikon jarruttamaan ja kääntymään putkelle.
Kakkos ja kolmos treenit sujuivat Ossillakin ongelmitta ja lopuksi muistuteltiin kontakteja tämänkin sessun kanssa. Tällähän ne enemmän ongelma on kuin Akilla... Sitten käytiin vielä jäähdyttelylenkillä ja kurvailtiin kotiin. Perillä oltiin joskus 22:30 eli melko myöhään taas lipsahti.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino