Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Takaa mennään keinolla millä hyvänsä

Oli Päivin vuoro tuoda treeni Akin ryhmälle. Aiheena oli takaakierrot. Ensin mentiin nuo vaaleat pallot. Akilla oli muuten vauhti triplaantunut karvojen ajelun jälkeen. Taivas kun se tykitti menemään!!! Mamma jäi kyllä ku nalli kalliolle. Ja 16 hypyn takaakierrolle ehtimiseksi piti mamman spurttailla useamman kerran ehtiäkseen ohjaamaan. Muuten tämä rata oli melko sujuvaa menoa ja A:n jälkeiset takaakierrot saatiin menemään ihan hyvin, Aki kun jarrasi alastuloilla katsomaan edellisen koirakon pilttikorkkeja ;D - ihan hyvä välillä. Täytyy muistaa jatkossakin laitella joskus kannet ja namit jos vaikka oppis tulemaan kunnolla alas asti joka kerta.

Sitten mustat pallot. Ensin menin alussa 2 hypyn taakse vastaanottamaan ja vamputtamaan kättä siivekkeen ulkopuolelle. Siinä vain oli se ongelma, että tahdoin lähteä liian aikaisin liikkeelle ja se veti Akin siihen hypyn väärälle puolelle. Näitä tietty voisi ihan harjoitella merkkaamalla ja palkka siihen siivekkeen viereen ja itse keskemmälle hyppyä... Meille toimivampi oli niin että olin 1-2 hyppyjen välissä ja ohjasin Akin takaakierrolle oikealta ja sitten putkeen.
Myös putken jälkeen hypylle 4 kokeilin ensin olla esteen "takana" (eli A:n puolella) mutta ongelma oli sama kuin alussakin... Joten siinäkin toimi paremmin heittää takaakierrolle oikealle ja siirtyä sitten aivan siivekkeen vierestä vasemmalle ja ottaa koira vasemmalta putkeen (jaa? Olikhan tää se saksalainen??? tai sinnepäin).

Oli muuten oikein mainiot treenit -jälleen-. Ja miten olikin voinut tuo vauhti lisääntyä herralla? Eikä istuskeluja vaikka ohjaajan vauhti oli välillä seis. Ehkä pientä epäröintiä silloin koirassa mutta tosi iloisella asenteella se oli liikkeellä. Ja lopulta keksittiin myös erittäin sujuvat linjat meille. JES!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino