Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arjessa taas

Heini toi meille tänään vähän lyhyempää pätkää, niin ehdittiin ihan 2 osuutta. Ja vaikka radalla muuttui vain yhden hypyn paikka ja putkelle vienti toiseen päähän niin muuttui ohjaus isostikin...

Ensin vasen rata. Liikkeelle koiran kanssa yhtäaikaa, vaikka toki hieman etumatkaa ottaen. Putkelle 2 putkijarru. Kolmoselle päällejuoksu ja lähtys putkeen. Kauhea pinkominen ja näyttö vaan putkelle sillä 6-7 väliin piti ehtiä persjätölle. Tämä sujui aika hyvin. Mitä nyt jalkani on niin kipeä että juokseminen ei ole ihan priimaa.

Toisella radalla käännettiin vitosta. Alku samoin, kolmoselle valssi joka suuntautuu riittävästi putkelle, oikeastaan putken keskiosa kohti niin ettei koira lue hypylle nro 5. Sitten putken kautta vitoselle. Siihen oli useita vaihtoehtoja. Me tultiin putkelta niin että Aki tuli vasemmalle kädelle, josta käännyin hypyllä koiran kautta putkea kohtia - ohjasin koiran hypylle - ja jatkoin pyörähduksen nopeasti loppuun asti ja kuhea pinkominen taas tuonne persjätölle.

Olipa hauskat pätkät. Tätä jälkimmäistä pyörähdyksineen hiulattiin hieman enemmän mutta ihan mukavasti mentiin ja Akilla oli kivasti vauhtia.

Huomenna en ehdi Ossin treeneihin kun on pojan pesäpalloon kuskausta. Niinpä taidan pyörähtää hallille jo aamulla vähän kontakteja (ainakin) tekemään.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino