Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Harmitusta ilmassa

Tänään oli seuran ylimääräinen kokous jossa päätettiin halli-investoinnista ts. siitä missä laajuudessa hallia kunnostetaan. Kovasti on töitä tehty männä viikot halliyhtiössä ja suunnittelijoille maksettu työstä, pyydetty urakoitsijoilta tarjouksi ja käyty pankissa... Sen suhteen kaikki oli aika selvää ja remontti olisi voinut alkaa jo toukokuussa, niin että syksyllä olisi meillä ollut lämmin halli... Ja mitä tekee kokous. Äänestää niin että vain matto vaihdetaan... EI MITÄÄN JÄRKEÄ!!! Treenimaksujen korotukset olisivat olleet ihan maltilliset ja sillä olisi saatu plussan puolella oleva halli jossa voisi paukkupakkasillakin treenata ja kisoja järjestää. Ja rakenteet olisivat pysyneet kuivina yms. yms. Mie oon niin pettyny. Ensinnäkin kaikki tehty työ valuu hukkaan ja talvella taas palellaan. Alusta on liukas kun siihen kertyy kuuraa tietyllä kelillä jne. Mutta ei maha mitään jos ihmiset on noin lyhytkatseisia... Mie en ainakaan oo mukana sit muutaman vuoden kuluttua kun reenaajat vinkuu lämmitystä... Joku muu saa olla selvittelemässä asioita, enkä mä oo ees tehny sitä isointa osaa ja silti oon istunu iltakausia hallilla asian tiimoilta...

Noh, mutta treeneissähän meillä oli viikonlopun kolmosten hyppäri. (Rata kopsattu tuomarin facebook-sivuilta) Meiltä vain uupui hyppy 12 kokonaan että saatiin rata mahtumaan paremmin. Täähän oli kiva pätkä ja suoriuduttiinkin ihan kohtalaisesti (minusta) - kouluttaja toki saattaa olla eri mieltä ;)
Kakkosputkelle putkijarru ja kepeille kääntö, neloselle näyttö takaakierrolle ja terävä käännös itsellä 180 astetta vasemman kautta. Viitoselta kutoselle persjättö, samoin kympiltä yhteentoista. Pimeään putkeen lähetys. Muurin jälkeiselle hypylle valssi  ja seuraavalle jaakostus (? vai vastakääntö. Onks niillä joku ero?). Ja ulkokautta maaliin. Jee. Hyvin meni.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino