Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Menneen viikon reenit


Heini toi meille keskiviikkona tällaisen vauhdikkaan radan... Vastakäännös ykkösellä ja kolmoselle näyttö ja napakka käännös ja vahdilla persjätölle pituuden jälkeen. Valssausta kuutoselle. Näyttö ysille ja oma suunta kohti A:n alastuloa. 11 takaakierto-päällejuoksu. Näyttö 14 ja persjättö taas pituudelle. Hauska rata. Vaikutti näennäisen helpolle muttei sitä ollut jos haluttiin hioa kaarroksia pienemmiksi. Mutta hauska pätkä. Aki teki ihan mukavasti. Vauhtia ja intoa oli. Kauhean epävarma se on ellen näytä riittävän selvästi ja riittävän pitkään. Huitoa ei siis passaa.

Sama rata olikin paikoillaanvielä torstaina kun Ossin kanssa menin treenaamaan. Joten sama pätkä vanhuksen kanssa. Oikein mainiosti veti jäbä. Lisäksi varioitiin kontakteilla ja niillä se oikein loisti torstaina. Aki pääsi myös radalle torstainakin ja tehtiin hyppyjä 5 m väleillä ja putkesta okserille tuloa - ison palkan kera tietenkin. On ne hypyt sille vaan vaikeita välillä. Millähän mä olen sen niin saanut niitä kammoksumaan...? No parempaan päin viime aikoina, mutta silti...

Tässä kuva taannoiselta laavureissultamme. Oli mukava vapaapäivä kera miehen ja koirien. Hyvä maasto ja makkaranpaistoa kera kaakaon.






Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino