Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 20. elokuuta 2009

Jäljellä tai ei...

Tänään oli tuttuun torstai tyyliin jälki-iltamat. Molemmat hurtat boxiin ja menoks... Jäljet vanhenemaan ja ruudun tekoon.
Olikin iso ja haastava ruutu. Ossi taisi suorittaa sen kolmantena. Vietiin 3 esinettä valmiiksi, vasemmalla reunalla yksi, ruudun takaosassa yksi (oikeassa kulmassa) ja yksi etuosassa. Kauhealla vauhdilla lähti. Koko ajan teki kovasti ja vauhdilla töitä. Ensin löytyi sielta vasemmasta reunasta, sitten edestä ja viimeiseksi takaa. Vauhtia kyllä piisaa ja koko ajan todellakin etsii (hieman kurkkii välillä rajojen yli) muttei siinä etenemisessä ole mitään logiikkaa. Juoksee sinne tänne ristiin rastiin, kun muut painelee paljon järjestelmällisemmin. Oliskohan tohon jotain kikka kolmosta???

Akin jälki ehti vanheta noin tunnin. Suora eikä kauhean pitkä. Nameja laittelin, mutta yhtään se ei tainnu syödä. Ja mamma ainakin oppi että merkkaa sit tällasen lyhyenkin pätkän, jos kyseessä Aki... Luulin tietäväni missä jälki ja meinasin jo koiralle hermostua kun nyki koko ajan oikealle... Ja kuinka ollakaan kyllä koira tiesi missä jälki oli... Sieltä oikealtahan se loppupalkka löytyi... Täysin mamman moka, eli läskiksi (tai ainakin melkein) meni. Oikeasti pitäis nyt tehä tohon lähimetsään näitä merkattuja pätkiä et näkis miten lähtee kulkemaan oikeasti :)

Ossin jälki oli jälleen melkein 1,5 h vanha. Kuivahko kangasmaasto, ehkä joku 15 astetta lämmintä ja iltakosteus alkoi laskeutua jäljen päälle. 6 keppiä ja kulmia, pitkä jälki. Vauhdilla lähti, jana ei taas meinannut millään onnata kun otti vainun ja oikaisi jäljelle. (Ensi kerralla tehdään sit janatreeniä!!!!) Mutta jälki kulki, kepit nousi ja mukavasti tarjosi makuulle menoa niillä. Kulmissa hieman tarkisteli, muttei paljoa. Vauhtia oli taas vaikka muille jakaa... Hyvä treeni Ossilla (kun mamma ei sen treeniä saa pilattua vaik yrittäis *heh*)!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino