Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 31. elokuuta 2009

Vääntöö, kääntöö ja ärräpäitä

Tänään oli siis agitreenit kera lapsukaisten ja hurttien... Lapset varustettiin iltapalalla ja taskulampuilla kentälle ja hyvin viihtyivät. Mitä nyt yliväsymyksestä vähän riehumisen puolelle meni... Aki kökötti autossa koko treenin, kun tuumailin että kenttä oli jo niin hämärä, ettei tuo mahda mitään tehdä kun varmaan pelkää mörköjä ja esteiden kolinaa (eli ei näe kunnolla...) - seli seli, ohjaajaa laiskotti!!

Sansku olikin pläjäyttäny melkosen treenin ja Ossi kävi KUUMANA... Siinäpä loistava yhdistelmä. Millähän tuota hurttaa saisi rauhoitettua kun rupee niin kauheen kuumana käymään??? Kontakteilla ruvetaan nyt tekemään sitä, että aina jätän siihen alastulolle ja käyn itse kiertämässä lähimmän esteen. Jos sais vähän malttia ja järkeä hommaan... Heti aluksihan herra loikkasi A:n alastulon pari kertaa, tai otti pysähtymättä... Eikun uusiksi. Este 2. Eli ei kauhean pitkälle selvitty. Kunhan se selvitettiin niin seuraavat hypyt, putki ja kepit oli loistavat. Vaikka kepeillekin oli hirmuinen lähestymisvauhti. Sitten mentiin edelleen parit esteet ok, kunnes jälleen tultiin A:lle. Noh, nyt se meni jo paremmin. Puomilla takuttiin myös. Hyppäsi sivuttain alas, noh eikun pyllyä kontaktille ja uusiksi. Puomilta oli pitkä vienti putken väärään päähän ja siinä me kosahdettiin tänään kunnolla. Ei sitten millään konstilla sinne päähän minne piti. Tai jos meni niin ehti sit hypätä esteen välissä. Tai sit livahti väärästä päästä.... Sitä kohtaa ei siis tänään suoritettu kertaakaan oikein. Vaikka tänään ei niin sujuvaa liito ollutkaan, niin silti hyvä treeni.
Ohjaaja miettii kovasti miten on niin "jäykkä" ettei saa vastakkaista kättä ohjaamaan ollenkaan, vaikka se monessa kohdassa tänäänkin olisi ollut loogisempi käsi. Noh, aina ei voi onnistua ;) Lisää treeniä!!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino