Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 27. elokuuta 2009

Janatreenit

Illalla oli torstaiseen tapaan jälkeä tiedossa. Ensin laitoin Akille pienen suoran (ilman nameja jäljellä), joskin hieman vasemmalle kaartavan jäljen. Maa oli märkä ja ilma kostea. Sanna teki janatreenin Ossille; 3 ensimmisellä janan jälkeen kullakin 1 keppi ja viimeisen janan jälkeen 3 keppiä lyhyellä jäljellä.

Odotellessa tehtiin ruutu ja Ossi oli suoritusvuorossa ekana. Lähimpänä oli kenkä, sitten oli muovirapu ja taaimpana sukka. Kauhealla vauhdilla lähti, joskaan ei suoraan osoittamaani suuntaan vaan oikeaa laitaa kiertäen. Kauimmainen sukka nousi helposti. Sitten kaahailtiinkin pitkän aikaa siellä takarajalla ja rajan ulkopuolella, kunnes vihdoin rapu löytyi keskeltä. Kengälle osuikin sitten tuurilla suoraan. Ellei sit jo tienny missä se oli, kun tuli jo 2 kertaa siitä yli (ihme ettei vaihtanut esinettä siinä) palauttaessaan ekoja esineitä. Tietty tänään piti myös merkata ruudussa ja juokseminen kun kakattaakin (NOLOA!!!)... Lapsipojat oli hyvänä apuna esineitä ruutuun viedessä ja viihtyivät tänään treenissä yllättävän hyvin.

Akin jälki oli noin tunnin vanha. Alkuun se tuntui huuhailevan taas ihan omiaan ja katteli muita yms... mutta loppu sujui ihan mallikkaasti ja palkkakippo löytyi. Sitä alkua vaan ihmettelin taas ja mietin, että pitääkö pituutta lisätä niin että saataisiin kunnollista suoritusta enemmän, vai tehdä vaan useammin treeniä?

Myös Ossin janat oli varmaan sellaiset tunnin vanhat. Eka jana jouduttiin ottamaan todella läheltä, että meni jäljelle edes suunnilleen suoraan. Ottaan vainua kummasti ja oikoo jo aikoja ennen jäljen suuntaan, ei malta edetä suoraan. Keppi löytyi helposti ja meni maahan kepillä komennotta!!! Myös jana 2 meni samalla mallilla. Jana kolme sujuikin jo sitten hieman paremmin tai siis hieman pidemmästä matkasta eikä niin voimakkaasti lähtenyt oikomaan. Jana 4 ja loput kepit meni hyvin! Hyvä treeni, ja seuraavan kerran janoja lisää. Täytyy vaan muistaa tehdä vasemmalle päin!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino