Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 13. elokuuta 2009

Jälki-ilta

Pitkästä aikaa selvisin hurtat mukana metsään...
Ensin laitettiin jäljet happanemaan ja sitten tuttuun tapaa treenattiin omistajien poskilihaksia... Ihan kuin ei ois voinu ruutua tehdä - no ei, pitihän sitä kuulumiset päivittää.

Aki teki ensin melkein 1,5 tuntia vanhan, lyhyen, suoran jäljen. Nameja jäljellä. Lähti hyvin, mutta lopussa taisi ottaa vainun poismenojäljistäni kun lähti vinoon jäljeltä ja loppupalkasta poispäin. Ihan ok. Tarttis vissiin tehdä näitä lyhkäsiä kotonakin.

Ossin jälki oli myös 1,5 tuntia vanha, sellaiset 400 metriä, 7 keppiä ja pari kulmaa. Janalla meinasi vetää vinoon ja ensin otti takajäljen, mutta suunta vaihtui kyllä pian. Vauhtia oli ja kepit poimi melkolailla hyvin. Ja hyvin tarjoaa sitä maahanmenoa jo. Olisiko yhdestä kepistä mennyt ohi ellen olisi jarrutellut sille. Meni tarkasti, kulmissa hieman tarkisteli (melko laajalla kaarella) ja ekalla kulmalla meni roimasti yli, minä ja Kirsi tietenkin talloen jäljen päälle Ossin perässä... Arvelin et nyt loppui meno tähän, mutta niin vain poju etti jäljen ja meno jatkui. Oli kyllä aika huima suoritus. Hyvä treeni Ossilla!!

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino