Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 24. elokuuta 2009

"Loistava paluu"

Niin ne lomatkin loppuu aikanaan ja palataan normiarkeen. Eli koirat yksin kotona osa miljoona...
Tulen töistä kotiin ja haistelen jo ulko-ovella, että joku herra (nuorempi todennäköisesti) on kakkinut sisälle. Noh, minä sitten vessapaperin kanssa menen keräämään jätöksiä lattialta ja ylläri pylläri - ei siellä mikään paperi auttanut kun ripulia oli pitkin ja poikin kasoissa ja vähemmän kasoissa. YÖK!!! Ällöö. Kiva tulla kotiin. Onneksi ne oli jälleen pesuhuoneessa = helppo siivota...
Noh, sitten siivouksen jälkeen rupesin suoristelemaan huoneessa mytättyä mattoa. Ja kuinka ollakaan joku penteleen rukkanen oli päättänyt syödä siihen hieman ilmastointireikiä. Lähti matto aika äkkiä huoneesta veks. Maatkoot pelkällä lattialla sitten!!!!!! Peeveli.

Lisäksi päätin jättää agitreenit tänään välistä, sillä Ossi ontui illalla hieman vasenta etutassuaan, ja samoin aamulla. Ei paljoa eikä koko ajan, mutta silti. Nyt lepäillään ja toivotaan, että on vaan mummolassa lauantaina rantakivikossa nitkauttanut tai jotain johon lepo auttaa. Olisin kyllä halunnut treenaamaan, mutta eiköhän se koiran hyvinvointi kuitenkin aja edelle.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino