Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 21. toukokuuta 2009

Extrat

Helatorstain kunniaksi (tai lähestyvien kisojen inspiroimina/panikoimina...?) päätimme Sarin kanssa mennä päivällä ylimääräisiin treeneihin. Olimme kaksin, vaan silti saimme hilattua ihan kokonaisen radan kentälle. Oli hyppyjä, kepit 2 osassa, rengas, muuri, pöytä, putkia, keinu ja puomi (kuva tulee). Keli oli kuuma. Ja lapset x 3 oli mukana kentällä riehumassa. Aurinko porotti täydeltä laidalta ja mulla oli tietty hitsin hiostavat housut jalassa... Ainakin muistan nyt etsiä ohuemman kesäbökät käyttöön.

Ossi kävi taas hieman kuumana... Vaikka keli oli kuuma ei se syönyt kuin ihan pikkuisen pahinta terää herrasta pois. Minulle piti räkyttää ja ylimääräisiä kierroksia itsensä ympäri ehdittiin taas tehdä. Tehtiin kolme erilaista rataa. Muutamat rimat tippuivat, lähinnä niistä mitkä olivat tiukemmissa kurveissa. Olin nostanut rimat kaikkein korkeimmalle ihan treenimielessä. Lähes kaikki keppien sisäänmenot onnistuivat. Yhdellä radalla oli kepit sellasessa kulmassa, että kerran tai kaksi haki toisen välin. Ensimmäisellä kerralla puomilla hyppäsi alastulokontaktin yli, muuten oli ihan moitteetonta meno niiden osalta. Pöytää ei ole ollut aikoihin, joten siihen nähden se meni hyvin. Tosin sen sijoittelu oli niin, ettei kauheaa vauhtisuoraa sille tullut. Treeneistä jäi mukava mieli ja kauhea hiki. Sunnuntaina sitten taas nollajahtiin...? TOIVOTTAVASTI!

Aki pääsi tänään myös treenaamaan. Hyppyjä tehtiin ja putkia. Muurinkin yli päästiin muutaman kerran. Keppejä tehtiin. Niihin pitäisi pikkuhiljaa saada varmuutta ja vauhtia. Rengas oli ihan kauhean pelottava. Parin yrityksen jälkeen luovutin ja jätin hautumaan. Aki on selkeästi alkuun hieman arempi kuin Ossi (tosin Ossi ei aloittanut näin nuorena...) mutta kun se jonkun esteen hiffaa ja hyväksyy, niin sitten meno onkin jo ihan erilaista. Kontakteja pitäisi ruveta koettamaan myös pikkuhiljaa... Mutta myös Akilla oli ihan mukavat treenit.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino