Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 14. toukokuuta 2009

Höyryjuna metsässä

Tänään korkattiin jälkikausi. Tuuli oli aivan kauhea, hyvä ettei puut olleet vaakatasossa. Sen verran napakkaa oli, että lipputankomme makasi aamulla maassa kolmessa osassa... Noh ehkä se oli vähän lahokin :) mutta nyt ei siis tarvitse liputuspäiviä muistaa.

Mutta Siprissä Ossi pääsi ensimmäisenä ruutuun. Ja kingi on kingi (HEH) ja esineet (kumisiili, käsine ja kenkä) vietiin suoraan paikoilleen koiran niitä näkemättä. Hyvin poika muisti mistä on kyse. Eikä ihan kauhean pahasti vaellellut rajojen ulkopuolellakaan. 2 ekaa esinettä löytyi nopeasti ja palautuskin oli nätti. Ei ihan oikeaoppinen, mutta pysyi kuitenkin suussa luovutukseen asti. Mutta voi hitsi sitä kumisiiliä... Eikö muka haissut vai mikä kun koira painoi miljoona kertaa ohi, ohi, ohi... Lopulta piti mennä näyttämään et tää tässä... Sit vietiin vielä yksi hanska metsään, jotta saatiin onnistunut suoritus loppuun.
Aki pääsi myös ruutuun... JOOPA JOO! Eipä paljoo kiinnostanu vaikka miten leikitettiin sillä hanskalla/siilillä. Ei noutanu eikä ees vetäny. Nenä maassa meni ja moikkaili vaan ihmisiä. Mitä tästä seuraa - kotona kauheasti nyt leikkiä, vetoleikkiä ja heittoleikkiä. Eipä se tosiaan paljoo täällä kanniskele. Solmulettiä jos Ossi on toisessa päässä, tai luita.

Jälki tehtiin vaan Ossille. Olisiko ollu jotain tunnin vanha ja 6 keppiä, pari kulmaa. Tuulesta johtuen jana oli vain pari metriä. Maasto oli kuivahko mäntykangas. Eipä ole opit unohtuneet talven aikana. Jälki komennolla metsään painoi höyryjuna. Vauhtia oli niin, että liina poltti käsiä. Työskentely oli tarkkaa ja kulmat meni siististi. Myös kaikki 6 keppiä poimittiin tosi siististi. Ne oli merkattu jotta ohjaaja saattoi vähän tauon jälkeen tarkistaa ilmaisumerkkejä. Vähän täytyy kepeillä rauhoitella ettei vaan paina eteenpäin liian nopeaan. Mutta oli hyvä treeni ja hyvä mieli. Mutta kylmä... Onneksi päälle lähti kalsarit ja pipo ylimääräisenä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino