Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Lappeenrannassa

Viikonloppu sujahti Lappeenrannassa kisareissulla. Sekä lauantaina että sunnuntaina tuomarina kakkosissa oli Sami Topra. Radat oli oikein mukavia (piirtelee kun ehtii) ja rimat 60 cm.

Lauantaina aloitettiin B-kisalla. Ajattelin jo alun hyppyhärdellin olevan mahdoton tehtävä, sen karkailun takia. Mutta yllättäen Ossi malttoi sen verran että ehdin about asemiin ja sitten mentiin... Ai miten loistavaa menoa ja mikä keppien suoritus. Edes rimoja ei mäiskitty alas (ennenkö sunnuntain viimeisellä radalla...) vaikka putkeltakin oli tiukka kurvi... Mutta voih. Este 17 oli puomi ja Ossi loikkasi nippa nappa YLÖStulokontaktin yli, ei sitten hetkeen olekaan niitä jättänyt ottamatta. Voi elämän kevät!!! Ja viitonen. Aika oli hyvä ja sijoitus viides.
A-kisa meni ihan hyllyksi jo heti alkumetreillä. En edes jaksa luetella mitä kaikkea menikään pieleen sen jälkeen kun karkasi todella loistavasti lähdöstä - ja yleisö oikein remahti nauramaan!!! Hylly tuli puomin jälkeen hypätystä väärästä hypystä. Sitten niitä roiskittiin pitkin ja poikin ja putkia väärästä päästä yms. Eikä ohjaaja rodellakaan jaksanut enää ohjatakaan... Tämä esitys otti todella rankasti päähän sen karkaamisen vuoksi ja kun ne korvatkin oli kadoksissa ja PAHASTI tällä radalla.

Sitten kävimme vähän sukuloimassa ja menimme yökyläpaikkaan Mikolle & Marille. Kiitos majoituksesta ja muonituksesta. Siellä Ossi ja Aki saivat remuta Topi-villakoiran kanssa. Ja sitä menoahan riitti monta tuntia. Kivaa pojilla tuntui olevan eikä riitojakaan syntynyt. Lopputuloksena kolme noin puolimetristä kieltä omaavaa koiraa ;D
Sunnuntai-aamu aloitettiin tällä samalla menolla. Koirat ulos ja siellä ne leikkivät pari tuntia. Oikeasti meno oli ihan mahdotonta. JA jälleen esiintyi venyviä kieliä. Kivaa oli!!!

Sitten siirryttiin kisapaikalle ja aloitettiin D-kisalla. Otin tänään molemmissa starteissa melkein lentävät lähdöt, ja sen pienen hetken Ossi malttoi tänään odottaa lupaa hienosti molemmissa starteissa. Ennakkoon pelkäämäni putket sujuivat radalla oikein mainiosti vaan mitä tekee Ossi. Ottaa 15 virhepistettä kun puomin molemmat kontaktit unohtui (voi porsas) ja sitten paras - en muistakaan millon ois viimeksi ollu lentokeinu, mutta nyt oli ja hemmetin komea olikin! Vähänkö taas turhautti maalissa. Kun muuten oli niin ohjattavaa ja hienoa menoa. Kepit on muuten olleet todella loistavat koko viikonlopun ajan!!! Ja niiden hakeminen. Kulmat ei tosin mitään kauhean vaikeita olleet mutta silti. Siis D-kisasta 15 virhettä ja sijoitus 9. Mikko oli videokuvamassa tänään radat - jahka ehdin ne ilmestyvät Ossin sivuille videogalleriaan. Ja kiitos Mikolle kuvaamisesta. Tero puolestaan otti uusia fotoja ja nekin ilmestynevät kuvagalleriaan tässä joku päivä... Suokaa anteeksi tämä laiskotus pitkän ja hikisen viikonlopun jälkeen :)

Ja sitten tämän päivän murheenkryyni, eli C-kisa. Kolmannen hypyn jälkeen Ossi oli suuntaamassa seuraavalle (väärälle) hypylle, mutta sain viime tinkaan korjattua ja putkeen... Ai mitä menoa ja ohjattavuutta ja nyt sujui ne kontaktit - KAIKKI!!! Mutta voihan persikka, sitten tippui rima 12 ja sitä myöden upea suoritus ja nollan metsästys meni metsään... Sillä myös loppurata sujui niin kauniisti. Voi itku että harmitti. 5 virhettä ja sijoitus 7. Pienestä se on kiinni. Eihän sille mitään voi, mutta silti... Harmitus tosin oli pienempää kuin eilen, sillä tänään koira kuunteli. Täytyisi vissiin saada Topi leikkimään Ossin kanssa aina ennen kisoja.
Kelit meitä helli koko viikonlopun ja kisajärjestäjillä oli kyllä mahtavat puitteet ja homma hyvin hallussa! Oikein kateeksi käy se halli... Näillä eväillä lähdetään sitten Lieksaan nollajahtiin. Meille on nyt iskenyt tämmöinen 5-10-15 virhettä putki päälle... Voisi edes yksi nolla vihdoin napsahtaa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino