Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 19. toukokuuta 2009

Kentällä tottistelemassa

Tänään oli vuorossa tottistreenit kentällä.
Ossi otti muutaman hyppynoudon hieman kisaestettä matalammalla treeniesteellä. Meni ihan ok, mitä nyt välillä meinasi estettä kiertää... Kokeiltiin myös kisakorkuisella ja siinä iski joku rimakauhu. Ei yli sitten ei niin millään. Siirryttiin siis takaisin matalammalle esteelle ja saatiin vielä kunnon suoritukset.
Sitten otettiin kisa A ja palloa heitettiin yli. On se vaan jyrkkä... Mutta kun yhdessä estettä kohti juostiin, niin lopulta herra kiipesi näppärästi yli ja vielä useamman kerran... Tosin melko voimia viepää tuntui olevan - sanoo väsymättömän koiran omistaja.
Mutta vielä siinä vähän jaksoi seuraamista ja jääviä (istu, maahan) tehdä. Ne meni ihan mukavasti.

Aki puolestaa treenasi tänään pääasiassa viereen ja seuraa komentoja. Ihan mukavasti ne sen namin kanssa sujui... Ilman en edes kuvittele vielä kokeilevani. Sitten otettiin maahan ja koetettiin hieman pidentää maassaoloaikaa - eli malttia malttia!!! Sitä kn ei tältä pojalta meinaa löytyä millään. Heti kun on palkka tullut niin pomppaa maasta ylös tai lopettaa sen tekemisen mistä palkka tuli... Ei malta odotta aina edes sitä palkkaa siinä komennetussa asennossa.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino