Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

BH

Ossi on BH. Suoritus oli todella ala-arvoinen mutta niin oli kelikin! Ollaan vähän märkiä mutta Imatran keikka oli oikein onnistunut. Myös Fico ja Selma ovat BH. Onnea meille kaikille ja kiitos Annelle koulutamisesta.

EDIT - tarkempi sepustus.
Aamulla lähdettiin 4.30 ajelemaan Joensuusta kimppakyydillä kohti Imatraa. Matka sujui rupatellessa ja jännittäessä. Kiitos kuskille!!! JA tietenkin se pahin painajaisemme toteutui kun vettä alkoi satamaan ja sitähän kuulkaa riitti!!! Eipä juuri kuivaa kohtaa löytynyt kenestäkään kun päivä pulkkaan saatiin.

Ilmoittautumisessa tarkastettiin sirut ja jaettiin numerolaput. Kauhukseni hoksasin, että APUA! Me ollaan Ossin kanssa suoritusvuorossa ekana! Pariksemme saimme tutun ja turvallisen Ficon & Astan. Noh, sit lähdettiin. Koko kesä harjoiteltiin ilmoittautumislitaniaa. En päässyt edes alkua pidemmälle kun tuomari totesi jotenkin et "hyvä hyvä, ei tarvii". Meni treeni siis hukkaan :)
Sitten ohjaajasta jo tuntuikin että aivoihin iski totaalinen tyhjiö niin suorituksen aikana kuin sen jälkeenkin... Mitään en muista ja oikein harmittaa, ettei niitä tuomarin kommentteja mitä paperille laittoi, saanut itselleen.
Seuraaminen oli Ossilla niin kamalaa, etten ole tainnut sellaista nähdä sitten toukokuun jälkeen. Katseli yleisöä, hiimailli kaukana... Perusasennot unohtui tai oli vinoja (ainakin välillä). Henkilöryhmä meni mielestä (muistaakseni) ihan jees. Irtiseuraaminen oli hieman parempaa kuin remmissä. Liikkeestä istu... Kääntyessäni koiraa kohti jouduin toteamaan, että se seisoi. Mutta pysähtyi kuitenkin paikoilleen.
Liikkeestä maahan sujui. Luoksetulo oli näyttävä "nouto". Sillä meidän herra keksi maassa kepin ja koukkasi iloisesti hakemaan sen tuoden minulle. Voi nolo - hieman yleisökin naurahteli.

Paikallaolo. Eipä ole ennen sieltä lähtenyt hiippailemaan. On kyllä noussut seisomaan, mutta nyt lähti iloisesti luokseni. Tuomari komensi viemään sen paikoilleen takaisin ja jäämään sen viereen. (Tämä liike oli tänään erityisen vaikea, sillä 10 koirasta vain yksi pysyi maassa koko liikkeen ajan, muut joko nousivat tai lähtivät liikkeelle)

Tottisosuutemme meni todella rimaa hipoen läpi, ja voin kyllä myöntää että luulin saavamme hylsyn! Tuomari oli kuitenkin leppoisa mies ja totesi, että tämä mittaa koiran hallittavuutta, ei niinkään sitä tottista ja sen oikeaa suorittamista. Läpi siis meni ja kaupunkiosuus menikin sitten ihan sujuvasti. Ossilla oli kauhea into päällä ja tietty sit vähän vetikin. Mutta se ei haitannut. Lähinnä pelkäsin vastaan tulevan koiran ohittamista. Vaan sekin sujui upeasti.
Eli BH-koulari saatiin ja sen kunniaksi juotiin kuohuvat heti paikan päällä. Pinssit tulevat postissa perässä. Olo on hieman ristiriitainen; hienoa et meni läpi, mutta suorituksen taso hieman kirvelee ;) Mutta tuomari on diktaattori ja saa päästää läpi kenet haluaa *heh* Tosin kun katselin muiden suorituksia, niin totesin, että keli todella teki tepposet myös monelle muullekin, emmekä me olleet ainoat!

Kiitos hienolle matkaseuralle ja onnea meille kaikille!!!!

Ja viralliset tulokset löytyvät:
tästä

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piia&BH Aapo onnittelevat Ossia&emäntää uudesta tittelistä :o) Millois Ossista tulee AVA ja JVA? Odottelemme näitä seuraavia titteleitä...

Päivi kirjoitti...

Onnea, onnea bh-tittelistä!!

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau! Hurjasti onnea taitavalle Ossille! Ja ehkä myös ohjaaja ansaitsee onnittelut.. ;) Mutta todella upeaa - nythän te oikein olette lähteneet hurjaan nousukiitoon. Ensin luokkanousu ja heti BH-titteli perään.

Piian tavoin seuraavia titteleitä odotellessa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta! Satu ja KeVA (=kerjäämisvalio) Topi onnittelevat menestyksestä Ossia!

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista kaikille!!! Seuraavia titteleitä odotellaan ;) melkoinen tovi, ainakin sellaisia mihin tottisosuus liittyy...

Outsikka kirjoitti...

Voi kamalaa, täällä Imatralla oli eilen tosiaan ihan kamala keli! Tuuli ihan vaakasuoraan (ja kovaa), siihen kun lisättiin vielä tuo vesisade. Me ei edes käyty lenkkeilemässä koirien kanssa, ja te hullut törötätte tottiskentällä :D Mutta kannattihan tuo!!
Onnittelut BH-tunnuksesta, ja ihan varmaan kelillä oli osuutensa asiaan, jos nyt ei ihan nappiin kaikke mennyt.

T:Outi & Gösta

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Kiitos Outi! Joo Imatra ei todellakaan ollut mitenkään vieraskorea tuon sään suhteen *hih* mutta onneksi ei hukkareissua heitetty. Vaik olisin minäkin mielummin sisällä pysynyt

Viivi, Selma ja Watti kirjoitti...

Hyvä Ossi ja myö kaikki!! Nyt kun on yön yli nukunu ja mittiny sitä tottista, niin ehkä tuo koira säästyy nylkemiseltä =)eihän sillä tottiksella kehumaan pääse mut huonomminkin olis voinu mennä..joten miulle ei tule (vielä)lehmärahia =)

Pitää vaan alkaa treenata vesisateessa ja kamalassa kelissä =)

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Joo, meillekään ei tuu uusia rukkasia.
Niin pitää!!! Vettä ja pikku-ukkoja saa sataa ja aina painutaan pihalle treenaamaan. Ja möllitokoja et tottuu tollasiin kilpailutilanteisiin. Paljon vieraita kenttiä pitää nyt myös kehitellä. Ja niitä miehiä...


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino