Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Tottis sujui

Tänään oli jälleen tottistelua. Myöskin Aki lähti paikalle tutkailemaan koiria ja kerjäämään nameja tytöiltä ;D Ja niitähän riitti, joskin välillä piti jopa istua saadakseen sen.
Kun tuli Ossin vuoro suorittaa niin alkuun takakontistamme kuului aivan järkyttävä kiljunta... Joka pikkuhiljaa vaimeni ja loppui! Joutaa nuoriherrakin oppia odottelemaan yksin ja hiljaa.

Ossi siis teki tänään yksin un muut ehtivät ensin ja meitä oli pariton määrä. Mutta paikallamakuun aikana kentällä pörräsi muitakin, joten pientä häiriötä kuitenkin. Hyvin kesti tänään maassa.
Sitten otettiin perusseuraamista, käännöksiä, liikkeestä istu ja maahan. Kaikki sujui tänään mukavasti. Eniten tökki liikkeestä pysähdy kun koiran pitäisi istua viereen ilman käskyä. Herra seisoi, istui vinoon, istui sinne tänne. Joten tätä täytyy nyt treenata. Miten se tuntuukaan että kun yhden oppii niin toinen, ennen jo sujunut unohtuu...
Myös 3 hengen henkilöryhmä otettiin. Vähän piti käydä nuuskuttelemassa Astan hanskaa.
Vaan miten sitä ohjaaja muistaisi suoristaa selkänsä hyväryhtiseksi, kulkea suorassa ja OLLA KATSOMATTA mitä koira tekee... Tätäkin täytyy viimemetreillä treenata. Varmaan aika loppuu tätä tahtia kesken ;D

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino