Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

maanantai 27. lokakuuta 2008

Lomailua

Eilen illalla ajeltiin sitten Lappeenrannan kautta tänne Järvenpäähän. Koko viikoksi meinattiin majoittautua siskoni uuteen taloon. Jennille ja Jarkolle siis luvassa "mukava" vauhtiviikko...
Ossi on treenitauolla koko viikon ja niin on emäntäkin. Mitään treeniin viittaavaakaan ei meinata tehdä. Lenkillä vaan käydään.
Samalla saa Aki hyvää harjoitusta autoihin, linja-autoihin, pyöräilijöihin, mönkkäreihin, lenkkeilijöihin jne... Kaikkeen mitä meillä kotona ei liiku. Meinataan kyläillä Tuusulan ja Helsingin puolellakin tuttuja moikkaamassa. Ja katsotaan nyt mitä kaikkea lomalla keksitään. Aki ainakin aloittia aamulla hienosti kakkaamalla ULOS mutta voih - tietenkin keskelle ajotietä :)
Mutta oikeesti, kun puhutaan Akista niin tuo ulos tekeminen on iso juttu. Herra kun todella selkeästi tekee mielummin sisälle.

Ja onpa hyvä kun Aki ilmastoi kotona sen pesuhuoneen oven. Nyt meillä suunnitellaan siihen uutta ja todella hienoa ovea. Hyvä Aki!! Samalla laillahan Ossin jäljiltä sain muovimaton tilalle laminaatin. Että ehkä mulla vaan on viisaat koirat jotka arvaa mitä mä haluaisin uudistaa *heh*

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino