Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 2. lokakuuta 2008

Syksy

Nyt se on tullut syksy. Lehdet on hävinny kummasti puista ja kauhea tuuli puhaltaa... Toivottavasti viikonlopuksi paranee, ei kehtais 2 päivää palella kentällä. Mutta syksystä huolimatta tänään oli tottistreenit. Ja voi läjä - olispa ollu edes tämä koira mulla tiistaina mölleissä mukana. Sen verran paremmin meni...
Ilmoittautuminen meni hyvin, sanat oikeassa järjestyksessä jne...
Seuraaminen oli lätäköistä huolimatta ihan hyvää. Perusasennot on nyt hukassa ja herra istuu vinossa tai jopa ihan väärässä kohdassa. Samoin perusasento unohtuu kun liikkeestä pysähdytään... Ainakin välillä. Täytyypä tsempata tässä seuraavaksi.
Liikkeestä istu ok, maahan hitaasti-hitaasti, mutta meni kuitenkin. Rytminvaihdot ok, samoin täyskäännökset.

Rekon suorittaessa Ossi paikallamakuussa. Melkoista itkua tänään selän takana. Kun Rekolla luoksetulo, "tänne" komennolla Ossikin nousi. Samoin kun kapulaa haettiin. Pysyi kuitenkin ihan ok yhden pätkän. Lopuksi otimme ohituksia Rekon kanssa ja ne meni ihan hyvin.

Aki ei ollut tänään treeneissä mukana. Se on semmoinen riiviö ja kiusanhenki, että ajattelin ottaa vain Ossin saamaan "hermolepoa" kentälle. Aki vaanii, Aki hyökkää ja Aki murisee kovaa! Se on ihan uskomaton ipana. Mutta hyvin poikien nahistelut sujuvat. Välillä meno on rajua, välillä vähän hallitumpaa. JA lopettavat hetkeksi jos jompi kumpi vingahtaa.

Nyt mammaa rupeaa jänskättämään kisat, olis niin mukava napata se viimeinen nolla... Mutta katsellaan nyt millä tuulella ollaan kun Mikkeliin päästään ;D Ja jos noustais niin päästäis sunnuntaina ajallaan kotiinkin, muuten menee ihan tolkuttoman myöhään. Nyt on kassit pakattu ja huomenna töiden jälkeen startataan poikien kanssa mummolaan. Peukut saa olla pystyssä lauantaina 9.30 alkaen, kiitos.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino