Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 14. lokakuuta 2008

Tuhoja

No niin. Nyt voidaan virallisesti korkata "tuhot" osio Akin kohdalla... Tulin tänään töistä kotiin ja ihmettelin, että mitähän muovinpalasta on lattialla Akin puolella... Katselin ympärilleni ja lopulta hoksasin katsoa sellaista muovista (??) liukuovea, joka meillä on pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen välissä. Ja voi miten komeat ilmastointireiät oli herra siihen järsinyt. Oikeesti, mistähän sille oli se tullu ees mieleen, kun ovi oli kuitenkin "kasassa" eikä häirinny näkyvyyttä Ossin puolelle tms... Noh, onneksi uusi ei maksa paljoa, mutta se ostetaan vasta kun näkee et tuo järsiminen loppuu :)

Illalla oli tottistreenit, jonne kirmasin poikien (niin kaksi- kuin nelijalkaistenkin) kanssa. Ohjaajan pinna oli hieman kireällä, kun ihmislapset taas keksivät vaikka mitä riidanaihetta... Aki tutustui taas ensin ympäristöön ja teki muutaman istu ja maahan harjoitteen.
Sitten oli vuorossa Ossi Nityan parina. Ossi meni ensin paikallaoloon (tänään oli sitruunapanta kaulassa kun kentällä oli taas isoja ryhmiä treenaamassa ja siis paljon seurattavaa...). JA kaula pitkällähän tuo kurkki mutta pysyi. Ai miten hienosti pysyikin ja pitkän aikaa.

Liikkeet meni ihan ok (seuraaminen, rytmit, henkilöryhmä, käännökset jne...) paitsi liikkeestä istu. Jäi kyllä istumaan mutta valui makuulle siitä sitten... Muuten ihan jees kerta, paitsi oma mielentila...
Huomenna on tarkoitus vetää harjoitusBH. Eli mennään vieraalle kentälle ja vedetään koko kaavio ihan kuin kisoissa -HUI- puolentoista viikon päästä.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino