Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Pojat jäljellä

Aamulla pojat starttasivat Selkielle jälkitreeneihin, mamman jäädessä vielä pötköttelemään. Aki oli tehnyt tänään ensimmäisen jälkensä. "noin 20 m päähän pättäreen taakse piiloon (siis Tero meni). Aki jäi odottamaan Kirsin kanssa ja tuli kohta perässä. Löysi perille. Osan matkasta nenä oli maassa."

Ossin treeni: "Normaali jälki mäkisessä maastossa. Yksi keppi jäi. Järjetön vauhti päällä. Muuten hyvin. Janalla ihme pyörimistä. Esineruudussa useita esineitä valmiina. Haettiin 3. Yhden löydetyn pudotti tuodessa ja vaihtoi toiseen. Kova into ja vauhti myös ruudussa."

Iltapäivällä lähdettiin äänestysreissulle. Pojat jatkoivat siitä uimahallille ja minä jäin Ossin kanssa Kontiolahdelle yhden koulun hiekkakentälle vähän tottistelemaan. Häiriönä oli viereisellä kentällä pari tyttöä keinumassa. Tehtiin seuraamista, muutamia käännöksiä ja liikkestä jääviä. Meni oikein hienosti. Tehtiin vain lyhyt treeni ja sit lähdettiin kävellen kotiin. Mutta iskipä sit se totuus, et viikko enää kokeeseen... Huh-huh! Vastahan me ilmottauduttiin ja tuumattiin miten hyvin on aikaa treenata.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino