Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Jälkeä & parturi

Aamulla keittelin kaffetta reilummin ja suuntasin täytekakun kera jälkitreeniin. Tapana on ollut tarjota saavutusten kunniaksi... Paikalle saapui Kirsi sitä juomaan - riittipähän kakkua meille vähän enemmän ;)
Laitettiin jäljet happanemaan ja sitten istuskeltiin kahvikuppien ääressä hyvä tovi. Ossin jäli ehti vanheta yli 1,5 tuntia. Kauhealla innolla jäljelle. Janalla pikkaisen haahuilua, mutta lopulta löytyi. Vauhtia riitti (veti ihan sikana) ja teki tarkkaa työtä. Maa oli todella kostea, koska eilen sateli vettä aika reippaasti. Muutaman kerran teki tarkastuspyörähdykset ihan suoralla sivullakin ja kulmissa tarkasti. Kaikki kepit löytyi todella hienosti (ne oli merkattu). Yhden kepin ohi olisi mennyt, mutta siitä ei jatkettu ennenkö nosti senkin. Aikas kauan odoteltiin kun Ossi vaan nuuskutteli ja katteli ihan eri suuntaan ;D Pidättelin Ossia aina kepin löytymisen jälkeen, menin hakemaan kepin ja annoin herkkupalkkaa. Jälki oli todella pitkä. Vaan tosi hyvä treeni. Koira oli ihan täpinöissään.

Kotona päätin parturoida Akin vähän silleen ex tempore. Mutta kun karva rupesi olemaan kohta paikoin 10 senttistä niin ajattelin, että nyt ennen talvea ehtisi vielä. Ei tartte sitten talvipakkasilla nakuilla. Vedin sen sillä vähän pidemmällä terällä (noin 1 cm karva jäi) enkä nyt niin tarkkaa työtä tehnyt. Tupsuja on siellä täällä mutta karvan alta paljastui hauska honkkeli. Onpahan taas ihan erinäköinen koira. Ensi viikolla pitäisi ehtiä viemään Akitsu rokotuksille ja samalla kysäistä miksiköhän silmien alta on karva lähtenyt... On tosi komeet valkoiset renkulat herralla. Jostakin luin että voisi kenties olla sinkin puutosta. Tosin se kyllä kuullostaa vähän oudolle, kun herra kuitenkin syö ihan valmisruokaa jossa on sinkkiä... Mutta jospa se ensi viikolla selviäisi.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino