Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

torstai 25. kesäkuuta 2009

Aamutreeniä

Ohhoh! Meikkikselle iski joku ihme virtapiikki, kun olin sopinut ylimääräiset agilitytreenit aamulle ennen iltavuoroon menoa. Niinpä sitten suuntasimme kentälle 9.30 mittarin näyttäessä jo 23 lämpöastetta... Päivi ja Kirsi saapuivat myös. Tehtiin sellaista lyhyttä pätkää useammalla eri versiolla... (kuva tulee)

Ossilla intoa riitti (olikohan tää vielä yllätys jollekin...??) ja jopa varasti lähdöstä kerran. Eipä ole treeneissä ennen moista juurikaan harrastanut. Noh, putkeen meno oli aluksi vaikeaa - herra säntäsi puomin ali siitä putken vierestä. Kääk apua!!! Kun tämän saimme korjattua, niin keppien otto oli ihan loistavaa. Kontaktit otti myös ihan mukavasti. Muutamia rimoja tuli alas. Milläköhän sen saisi loppumaan...?
Oli mukavat, vaan ah niin hikiset treenit. Kameraan kertyi "muutama" kuva Incasta, Rekosta ja Ossista. Illalla pääsen katsomaan tuliko vielä jotain julkaisukelpoistakin....

Illan jälkitreenit jätämme suosiolla väliin, kun itsellä on iltavuoro. Oltaisiin taas paljon myöhässä. Ja muutenkin kotona on tekemätön nippu hommia, joten niitäkin pitäisi välillä tehdä. Toivottavasti jo ensi viikolla päästään mukaan jäljelle.

Ei kommentteja:


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino