Mamman kolmikko

Mamman kolmikko

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Onneksi on...

...oma ihana vakkarilekuri Jari!!! Yhdellä 5 minuutin puhelulla aamulla oli selvitelty kunnolla Akinaattorin hoito.

* Ensinnäkin Jari ihmetteli MITEN päivystäjä EI ANTANUT särkylääkettä koiralle joka on jäänyt auton alle! Sitä määrättiin nyt vähintään 2 viikkoa antamaan, sillä pintahaavat ei välttämättä ole kipeitä, mutta takulla on revähdyksiä/venähdyksiä...
* Vähintään viikon treenitauko ja sitten yleisvoinnin mukaan.
* Kuvaukseen HETI jos tulee hengitysvaikeuksia. Nyt ei akuuttia tarvetta, koska varaa kaikille jaloille ja hengittelee normaalisti.
* Kuullessaan antibiootin annoksen totesi lääkärimme "että onpa aika törkeästi alakanttiin"... Joten annostuksen suurentaminen ja pituus mäyräytyy haavojen paranemisen mukaan (eli välttämättä 10 päivän kuuri ei riitä)
* Ja kaupan päälle sain haavanhoito-ohjeet - suihkuttelu ja rasvaus!

Vaan kylläpä kysyi Jarikin kuka päivysti, kun kuuli ettei saatu mitään ohjeita ja vielä nuo lääkkeetkin meni vähän poskelleen. Joten uusilla ohjeilla poikaa hoitamaan ja hengitystä seurailemaan. Eiköhän tää tästä. Peukkuja pystyyn!

2 kommenttia:

Alman ja Ursulan Ihminen kirjoitti...

Ai karmeeta, nyt vasta huomasin että teillähän se vasta on eläinlääkintäviikko ollut =O !!
Luojan kiitos että Aki selvisi, ensin autosta ja sitten päivystäjästä. Eikö tuollaisesta "hoidosta" voisi tehdä jo reklamaation?

Toivottavasti toipuminen jatkuu nopeasti ja ilman yllätyksiä. Sinänsä on hyvä tietää, että jos on tarve halvaannuttaa ylipirteä koiran, niin tötterö vaan kaulaan ;)

Niina - The Trion kartturi kirjoitti...

Jep! Meillä vähän testattiin kannattaako tielle säntäillä... Mä oisin kyl voinu vastauksen jo etukäteen kertoa.

Tekis reklamaation jos tietäisi siitä olevan hyötyä... Nimittäin edellinen talvella tehty (ja tehtiin porukalla kun koiralta repesi silmäluomi eikä lekuria kiinni mistään ennen seuraavaa aamua...) ei tuottanut mitään muuta kuin yhden sähköpostiviestin että kai se asia nyt on ok - tyylisen...

Toivotaan joo, että poju paranee. Nyt taitaa olla kivekset kipeet (niissä on ihan sikaiso rahka!!!) kun hää loikkii ja laukkaa ku pupu ;D
Muuten on ihan melko pirteä (ilman sitä halvaannuskonetta...)


AGIROTU 2011, Kuva Lauri Heino